Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 3 Haziran 2021 #51 Parti Şapkası dedi: Witcher kitap serisini satmayı düşünür müsün? Madem pişmansın. Genişletmek için tıkla... Kitaplar sarardı ve birkaç sayfasının altında hafif yırtıklar var. Kim alır bilmiyorum ve bu aralar paraya da çok ihtiyacım yok zaten.
Parti Şapkası dedi: Witcher kitap serisini satmayı düşünür müsün? Madem pişmansın. Genişletmek için tıkla... Kitaplar sarardı ve birkaç sayfasının altında hafif yırtıklar var. Kim alır bilmiyorum ve bu aralar paraya da çok ihtiyacım yok zaten.
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 3 Haziran 2021 #52 SS Artics3 2019 Edition.
AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 3 Haziran 2021 #53 Bilinçsiz tüketicisiniz. Satın almayı bilmiyorsunuz markalar sizi kandırıyor...
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.703 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2021 #54 Gojira dedi: Kitaplar sarardı ve birkaç sayfasının altında hafif yırtıklar var. Kim alır bilmiyorum ve bu aralar paraya da çok ihtiyacım yok zaten. Genişletmek için tıkla... İlk aldığınki gibi olsaydı belki talip olabilirdim. Bu şekilde deformasyon var ise aldığının yarı fiyatına satabilirsin belki. Paraya ihtiyacın olmasa bile en azından pişmanlığını giderir bir nebze.
Gojira dedi: Kitaplar sarardı ve birkaç sayfasının altında hafif yırtıklar var. Kim alır bilmiyorum ve bu aralar paraya da çok ihtiyacım yok zaten. Genişletmek için tıkla... İlk aldığınki gibi olsaydı belki talip olabilirdim. Bu şekilde deformasyon var ise aldığının yarı fiyatına satabilirsin belki. Paraya ihtiyacın olmasa bile en azından pişmanlığını giderir bir nebze.