Hocalar ben 9. siniftayim bugün ders zamanı burnum aktı ve bende tuvalete gitmek için izin aldım. Yanıma ıslak mendil almaya geri döndüm ve herkes birden gulustu, çatalı sileceğim diye düşündüler çok utandım. Nasıl unutturulur?
Hocalar ben 9. siniftayim bugün ders zamanı burnum aktı ve bende tuvalete gitmek için izin aldım. Yanıma ıslak mendil almaya geri döndüm ve herkes birden gulustu, çatalı sileceğim diye düşündüler çok utandım. Nasıl unutturulur?
Takmayın kendinizi inandırmaya çalışmayın susarlar 2 haftaya bizim çocuk burnunu karıştırdı ve hoca tahtaya kaldırıp kızmıştı ve tek ayak üstünde bekletmişti 2.sınıftım kötü bir olaydı çocuk yerine ben utanmıştım ve aynı ortaokula gittik ne zaman görsem aklıma o anısı geliyor.
Gül geç hocam. Bende dün 12'ler ve baya iyi bir kız takımında voleybol maçı oynamıştım 15 dakikalığına falan. Sonrasında değişmeli yapıp girdiğim gibi top bana geldi parmağım çok arkaya kaydığımdan sayı kaybetmiştik herkes bana bakmıştı . Ama sonra defans yapıp toparlamıştım. Kısaca oluyor böyle komik durumlar. Takma geç.