Çözüldü Bir şey yapmayınca ekran kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GaJente

Centipat
RAM
GSkill 3200mhz cl16 dual channel 16 gb ram
SSD veya HDD modeli
Kioxia exceria g2 1tb
Ekran kartı
Sapphire Pulse amd radeon rx6700
Anakart
Msi pro h610m-e
İşlemci
intel core i3 12100f
Arkadaşlar eski bilgisayarımda Windows 10 Pro vardı şu anki bilgisayarımda Windows 11 Home var ve bir sorunla karşılaştım (belki bir sorun değil ama benim canımı sıkmaya başladı) bilgisayarda hiçbir şey yapmadan beklediğim zaman 1-2dk içinde ekran siyah oluyor klavyenin veya mouse un bir tuşuna basınca ekran geri geliyor ekran siyahken biraz daha beklersem bilgisayar kapanıyor bir arkadaşıma sordum ekran koruyucu dedi ayarladım yine oluyor bekleme süresini 30dk yaptım yine yaklaşık 1 dk içinde kapanıyor bunu düzeltmem için ne yapmam gerek?

Çözüm

Arama kısmına güç planı düzenle yaz ardından ekranı kapat hiçbir zaman /uyku moduna al hiçbir zaman işaretle.

Arama kısmına güç planı düzenle yaz ardından ekranı kapat hiçbir zaman /uyku moduna al hiçbir zaman işaretle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Denetim masasına gir. Güç seçenekleri de. Seçili güç planını düzenle ve ekran kapanma zamanını kendine göre ayarla veya hiçbir Zaman yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…