Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 12 Nisan 2021 #21 Bakkal amca dedi: Yani soru başlıkta. Şahsen benim bildiğim kadarıyla fobim yok. Peki ya sizin? Genişletmek için tıkla... PSU'lara. Bilgisayar kapanıyordu sürekli. İçini açtım PSU'nun, kondanstörler şişmiş. Everest emektar, emekliye ayrılması gerekirken zorluyoruz hala.
Bakkal amca dedi: Yani soru başlıkta. Şahsen benim bildiğim kadarıyla fobim yok. Peki ya sizin? Genişletmek için tıkla... PSU'lara. Bilgisayar kapanıyordu sürekli. İçini açtım PSU'nun, kondanstörler şişmiş. Everest emektar, emekliye ayrılması gerekirken zorluyoruz hala.
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 12 Nisan 2021 #22 Bakkal amca dedi: Yani soru başlıkta. Şahsen benim bildiğim kadarıyla fobim yok. Peki ya sizin? Genişletmek için tıkla... Fobim yok ama tüylü ve çok bacaklı böceklerden çok hoşlanmıyorum.
Bakkal amca dedi: Yani soru başlıkta. Şahsen benim bildiğim kadarıyla fobim yok. Peki ya sizin? Genişletmek için tıkla... Fobim yok ama tüylü ve çok bacaklı böceklerden çok hoşlanmıyorum.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #23 342524 dedi: Sürprizbozan: Dikkat hafif subliminal meaj var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu nedir ya, tüyleri ürperiyor insanın. Kaç yaşınızda izlediniz bunu?
342524 dedi: Sürprizbozan: Dikkat hafif subliminal meaj var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu nedir ya, tüyleri ürperiyor insanın. Kaç yaşınızda izlediniz bunu?
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Nisan 2021 #24 Ali998 dedi: Hocam bu nedir ya, tüyleri ürperiyor insanın. Kaç yaşınızda izlediniz bunu? Genişletmek için tıkla... 9.
Ali998 dedi: Hocam bu nedir ya, tüyleri ürperiyor insanın. Kaç yaşınızda izlediniz bunu? Genişletmek için tıkla... 9.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #25 342524 dedi: 9. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun hocam.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 12 Nisan 2021 #26 Klozete tuvaletimi yaparken alttan doğru yılanın çıkması.
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 12 Nisan 2021 #27 342524 dedi: 9. Genişletmek için tıkla... Travma yaşatmış hocam bu size ben de küçükken çok korku oyunu oynuyordum şimdi ya beni biri bıçaklarsa diye dışarıda çok dikkatli gezerim.
342524 dedi: 9. Genişletmek için tıkla... Travma yaşatmış hocam bu size ben de küçükken çok korku oyunu oynuyordum şimdi ya beni biri bıçaklarsa diye dışarıda çok dikkatli gezerim.
Emin Öztürk Centipat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 54 12 Nisan 2021 #28 Karanlık ta yalnız kalmak, böcekler(özellikle örümcek).
Cangg Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 612 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #29 342524 dedi: Böcekler ve karanlık. Karanlık fobimin olma sebebi: Sürprizbozan: Dikkat hafif subliminal meaj var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bir şeyi anlamadım. Bu videonun karanlık fobisi ile bağlantısı tam olarak nedir? Ayrıca geçmiş olsun.
342524 dedi: Böcekler ve karanlık. Karanlık fobimin olma sebebi: Sürprizbozan: Dikkat hafif subliminal meaj var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bir şeyi anlamadım. Bu videonun karanlık fobisi ile bağlantısı tam olarak nedir? Ayrıca geçmiş olsun.
ltachi Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 2 12 Nisan 2021 #30 Okyanus veya açık denizden çok korkarım sanki her an bir şey beni çekecek gibi.Hatta aklıma gelince deli gibi hızla karaya yüzerim.
Okyanus veya açık denizden çok korkarım sanki her an bir şey beni çekecek gibi.Hatta aklıma gelince deli gibi hızla karaya yüzerim.