Bir şeyler yapmak istiyorum

Maddi durum iyiyse dövüş sporu salonuna veya kapalı yüzme havuzuna yazıl. Kötüyse yeteneğin doğrultusunda bir iş bul ve bir yerden başla gerisi gelir.
Spor salonuna gidiyorum fakat o günde 2 saatimi alıyor. 1 haftada sadece 2 saatle yetinmek istemiyorum.
Tamamdır bakacağım.

Ne yapmak istiyorsunuz, yani oyun mu uygulama mı web sitesi mi yoksa gömülü sistemler mi?
Hocam yani biraz yapacağım şeyin sonu maddiye dayansın istiyorum. Oyun yapmak zor fakat bir oyun içinde kod yazmak olabilir yani sıfırdan oyun yapmak istemem. Web siteside yapmak istiyorum. Gömülü sistemin ne olduğunu bilmiyorum bilgisayar parçaları ile ilgili diyor google buda olabilir.

Yabancı dil öğren. İngilizce ve Fransızca tavsiyemdir.

Bu arada söylememişim c# ile Visual Studio öğrenebilirsin. Biz bu sene Visual Studio öğreniyoruz

Bu arada söylememişim c# ile Visual Studio öğrenebilirsin. Biz bu sene Visual Studio öğreniyoruz
Hocam ben bu ikisini beraber öğrenmek için 1 yıl önce bir kanal ile öğrenmeye başlamıştım. Visual Studio`yu öğrenirken yazdığımı okutma yerini bir türlü yapamamıştım. Hangi tuşa basacağım yada ne yazmam lazım penele -panel dediğim yazma satırının aşşağısında olan onaylatma, hatanın olduğunu gösteren yer- yapamadım yani bende bıraktım yoksa çok umutluydum bu konuda. Visual Studio`nun bu özelliğini bilemeyince yada kavrayamayınca bıraktım sıkılıp.

Anadolu lisesine gidiyorsun herhalde. Eğer çok istekli olursan meslek lisesine geçebilirsin sana kalmış.

Git Amerika'ya greencard al kazan sonra Amerika da hotdog sat para kazan kot pantolon giy dövme yap ve bir çeteye katil çatışmaya gir banka soy sonra arkadaşlarınla tek katli evde dinlen eyvah polis geliyor aniden kalk ve silahını al sonra ateş et polis sana stop derse durmak kaç sonra yine ateş et bir beyaz ışık görebilirsin korkma yeni bir hayata gireceksin!

Anadolu lisesine gidiyorsun herhalde. Eğer çok istekli olursan meslek lisesine geçebilirsin sana kalmış.
Yok hocam bizim burada güzel meslek lisesi yok. Teşekkürler genede.

Amerika'da 3 arkadaş toplanıp soygun yapacaklar ama birisiyle eski arkadaş olacak birisi de arabasını çalmaya çalışan hırsız olacak. Bence güzel hikaye yapsalae tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…