Version9 Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 95 Çözümler 1 Yer Dünya 2 Ekim 2020 #1 Sistemimde HDMI to VGA dönüştürücü kullanıyorum. 2. monitör için Display to VGA kullanacağım. Bir sıkıntı yaşar mıyım?
Sistemimde HDMI to VGA dönüştürücü kullanıyorum. 2. monitör için Display to VGA kullanacağım. Bir sıkıntı yaşar mıyım?
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 2 Ekim 2020 #2 Version9 dedi: Sistemimde HDMI to VGA dönüştürücü kullanıyorum. 2. monitör için display to VGA kullanacağım. Bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaşamazsın umarım. Dosya Ekleri images.png 3,7 KB · Görüntüleme: 81
Version9 dedi: Sistemimde HDMI to VGA dönüştürücü kullanıyorum. 2. monitör için display to VGA kullanacağım. Bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaşamazsın umarım.
Version9 Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 95 Çözümler 1 Yer Dünya 3 Ekim 2020 #3 erenkrgloglu dedi: Sıkıntı yaşamazsın umarım. Genişletmek için tıkla... siz nasıl bir sıkıntı yaşadınız , sadece resimdeki gibimi . farklı sorun yaşayan veya görüşü olan varmı Son düzenleme: 3 Ekim 2020
erenkrgloglu dedi: Sıkıntı yaşamazsın umarım. Genişletmek için tıkla... siz nasıl bir sıkıntı yaşadınız , sadece resimdeki gibimi . farklı sorun yaşayan veya görüşü olan varmı