Bir sistemde monitör mü donanım mı daha önemli?

Hocam hangi tür oynuyorsunuz?

CS:GO, Flight Simulator, internet Cafe Simulator gibi oyunlar. GTA V gibi oyunları oynamıyorum. Genellikle FPS rekabetçi ve simulasyonlar.

Hocam 240 Hertz'i kim kaybetmiş de biz bulacağız Allah aşkına

Ben hayatımda bırak 144'u 60 FPS göremedim. O yüzden 144 Hz ekranda 144 FPS alınca bu benim için büyük bir nimet olacak gibi geliyor.

Sadece FPS olarak bakmayın. FreeSync ya da G-Sync'i de aktif ettiğinizde genel deneyim anlamında ciddi bir fark oluşuyor. Ben lens kullanan birisiyim ve uzun süre boyunca da 60 hz monitörde oyun oynadım. 144 Hz'den sonra göz kuruluğu ve yorgunluğu konusunun azalması yönünde de ciddi memnuniyetim oldu.

6000 TL PC'ye ver 500 TL monitöre ver, sonra zamanı gelince yeni bir monitör al böylece çift monitörün olmuş olacak.

Zaten küçük 16 inch monitör var ama 50 Hz, hayır televizyon değil. O yüzden 3 monitörüm olmuş olur

Kullanim amaciniza gore degismekle birlikte, bence sistem saglam olsun ki gerekli program, oyun vs calistirabiliyor olsun. Siz daha sonra ihtiyac halinde monitor degistirebilirsiniz.

Şimdi donanım önemlidir, evet. Ama ne kadar ve kim için önemli. Cs:go gibi hafif ama ms'lerin galibiyet getirdiği bir oyun mu yoksa harika grafikli bir hikaye tabanlı oyun mu oynayacaksınız? Diyelim 144 Hz monitör aldınız, bütçeyi ordan burdan kısayım derken 70 FPS e düştüyseniz o 144 Hz'nin hiçbir anlamı yok. Tamamiyle sana bağlı buna sen karar vereceksin. Daha önce de yazılmış. Düşük bir monitör alıp ilerde upgrade etmek mantıklı gibi ama sana kalmış yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…