Bir sisteme takılı olan USB aygıt başka bilgisayara da takılabilir mi?

MustafAlpha

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar yaptığım düzenek şöyle. 2 bilgisayarı 1 monitöre bağladım ama diğer 2. bilgisayarın klavye ve faresi yok. Ana bilgisayardaki klavye fareyi bir USB yardımı ile diğer bilgisayardada kullanabilme şansım var mıdır?

Hocam çok önemli iş yapmayacaksanız 2. bilgizayara program kurup telefondan dokunmatik.klavye ile yazabilirsiniz

Hocam çok önemli iş yapmayacaksanız 2. bilgizayara program kurup telefondan dokunmatik.klavye ile yazabilirsiniz
Onu düşündüm fakat olmaz çok yavaş kalırım fare ve klavye şart acaba o bilgisayara bir uzaktan masaüstü ile bağlanabilir miyim?

2 bilgisayar 1 monitörde nasıl oluyor ya? :/ Cahilliğime verin gerçekten merakımdan soruyorum. İkisi aynı anda çalışabiliyor mu?

2 bilgisayar 1 monitörde nasıl oluyor ya? :/ Cahilliğime verin gerçekten merakımdan soruyorum. İkisi aynı anda çalışabiliyor mu?
monitörde 2 tane hdmi takmalık yer var monitörün tuşları ile aralarında değişiyorum

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-28_233350246.png
    851,3 KB · Görüntüleme: 27
monitörde 2 tane hdmi takmalık yer var monitörün tuşları ile aralarında değişiyorum
Anladım dostum. Konuyu kapsamından çok uzaklaştırmak istemiyorum ama çok da cahilce bir soru olabilir de iki bilgisayarın gücünü birleştirmek bir şekilde mümkün oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…