Bir site aracılığı ile yapılan şarkı Spotify'a yüklenirse ceza yenir mi?

efeswy1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir site aracılığı ile şarkı yaptım ama sesim güzel olmadığından sesi değiştirmedim kendi sesimle. Ses siteye ait bot bir ses yani. Eğer Spotify'a yüklesem problem olur mu? Telif veya ceza yer miyim? Site tamamen ücretsiz yapıyor bu işi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ceza yiyeceğinizi sanmıyorum ama telif yiyebilirsiniz. Telif yediğiniz zaman ise yalnızca şarkınız kaldırılır, başka bir sorun çıkmayacaktır.

Daha önce hugola da gördüm. oda yüklemiş tabi o ünlü ben normal kişiyim ama yüklersem şarkı kaldırılsa bile para cezası yemekten korkuyorum ödüycek kadar maddi desteğim yok teşekkür ediyorum.

Suno AI ile müzik yaptınız ve yüklemek istiyorsunuz sanırım. Sorun çıkmaz çünkü Spotify'a AI müzik yüklemek yasak değil. Cover değilse tabii.

Suno AI ile müzik yaptınız ve yüklemek istiyorsunuz sanırım. Sorun çıkmaz çünkü Spotify'a AI müzik yüklemek yasak değil. Cover değilse tabii.
Cover dan kastığınızı tam olarak anlamadım. ama herhangi bi şekilde başka sanatçılardan alım yapmadım tamamen kendi yaptı sözleri ben verdim.

Merhaba, bir site aracılığı ile şarkı yaptım ama sesim güzel olmadığından sesi değiştirmedim kendi sesimle. Ses siteye ait bot bir ses yani. Eğer Spotify'a yüklesem problem olur mu? Telif veya ceza yer miyim? Site tamamen ücretsiz yapıyor bu işi.
Hocam hangi siteyi kullandınız acaba ve paylaştınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı