UmutBey Megapat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 248 21 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Herhangi bir sitede oturum açtığımız zaman IP adresimiz dışında başka bilgilerimizi görebilir mi? Mesela oturum açtığım Gmail vb. bilgilerimi görebilir mi?
Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Herhangi bir sitede oturum açtığımız zaman IP adresimiz dışında başka bilgilerimizi görebilir mi? Mesela oturum açtığım Gmail vb. bilgilerimi görebilir mi?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 21 Kasım 2020 #2 Sisteme ne kadar bilgi girdiyseniz onları görebilir. Kullandığınız tarayıcı ve OS bilgilerini görebilir. Ek olarak ISS sağlayıcınızı belki görebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2020
Sisteme ne kadar bilgi girdiyseniz onları görebilir. Kullandığınız tarayıcı ve OS bilgilerini görebilir. Ek olarak ISS sağlayıcınızı belki görebilir.
UmutBey Megapat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 248 21 Kasım 2020 #3 261538 dedi: Sisteme ne kadar bilgi girdiyseniz onları görebilir Ek olarak ISS sağlayıcınızı belki görebilir Genişletmek için tıkla... Gmail ile giriş yapmadım fakat mevcut chrome uygulamamda gmail açık. Bunu görebilme şansı olur mu?
261538 dedi: Sisteme ne kadar bilgi girdiyseniz onları görebilir Ek olarak ISS sağlayıcınızı belki görebilir Genişletmek için tıkla... Gmail ile giriş yapmadım fakat mevcut chrome uygulamamda gmail açık. Bunu görebilme şansı olur mu?
Bilginm53 Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 214 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #4 UmutBey dedi: Gmail ile giriş yapmadım fakat mevcut Chrome uygulamamda Gmail açık. Bunu görebilme şansı olur mu? Genişletmek için tıkla... Site linki ver istersen.
UmutBey dedi: Gmail ile giriş yapmadım fakat mevcut Chrome uygulamamda Gmail açık. Bunu görebilme şansı olur mu? Genişletmek için tıkla... Site linki ver istersen.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 21 Kasım 2020 #5 Bildiğim kadarıyla görememesi lazım. Virüs içeren bir şeyler yoksa. Teknoloji bu her saniye ilerliyor. @24099 Daha bilgili olabilir bu konuda.
Bildiğim kadarıyla görememesi lazım. Virüs içeren bir şeyler yoksa. Teknoloji bu her saniye ilerliyor. @24099 Daha bilgili olabilir bu konuda.
benli11 Megapat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 716 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #6 UmutBey dedi: Gmail ile giriş yapmadım fakat mevcut chrome uygulamamda gmail açık. Bunu görebilme şansı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bunu görmek için onay istemesi gerekiyor diye biliyorum.
UmutBey dedi: Gmail ile giriş yapmadım fakat mevcut chrome uygulamamda gmail açık. Bunu görebilme şansı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bunu görmek için onay istemesi gerekiyor diye biliyorum.
UmutBey Megapat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 248 21 Kasım 2020 #7 Bilginm53 dedi: Site linki ver istersen. Genişletmek için tıkla... Ustam site bu. Giriş Yapın Son düzenleme: 21 Kasım 2020
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #8 Konu 2020 konusu dostum hortlattın konuyu.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 3 Ağustos 2022 #9 HDDKullanıyorum dedi: Konu 2020 konusu dostum hortlattın konuyu. Genişletmek için tıkla... Ben olsam ben de hortlatırdım. Çünkü hocamızın attığı linke tıklayınca link bizi Technopat'a götürüyor.
HDDKullanıyorum dedi: Konu 2020 konusu dostum hortlattın konuyu. Genişletmek için tıkla... Ben olsam ben de hortlatırdım. Çünkü hocamızın attığı linke tıklayınca link bizi Technopat'a götürüyor.
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #10 CHRİS W4LKER dedi: Ben olsam ben de hortlatırdım. Çünkü hocamızın attığı linke tıklayınca link bizi Technopat'a götürüyor. Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim
CHRİS W4LKER dedi: Ben olsam ben de hortlatırdım. Çünkü hocamızın attığı linke tıklayınca link bizi Technopat'a götürüyor. Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim