C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 Fizik dersi için ödevim var. https://online.fliphtml5.com/chncu/serp/ Bu sitedeki soru bankasından alacağım soruları, ama sayfaları PDF yapıp çıktı almam gerekiyor. Ama bunu düzgün şekilde nasıl yapacağım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2023
Fizik dersi için ödevim var. https://online.fliphtml5.com/chncu/serp/ Bu sitedeki soru bankasından alacağım soruları, ama sayfaları PDF yapıp çıktı almam gerekiyor. Ama bunu düzgün şekilde nasıl yapacağım bilmiyorum.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 23 Kasım 2023 #2 Her sayfayı SS alıp çıktısını almak daha mantıklı olur. Site PDF'ye düzgün geçirilmiyor.
C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #3 Crypto Guard dedi: Her sayfayı SS alıp çıktısını almak daha mantıklı olur. Site PDF'ye düzgün geçirilmiyor. Eki Görüntüle 2027136 Genişletmek için tıkla... Windows + shift + s ile ss aldığımda görüntü pek net olmuyor
Crypto Guard dedi: Her sayfayı SS alıp çıktısını almak daha mantıklı olur. Site PDF'ye düzgün geçirilmiyor. Eki Görüntüle 2027136 Genişletmek için tıkla... Windows + shift + s ile ss aldığımda görüntü pek net olmuyor
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 24 Kasım 2023 #4 Ekran altısı uygulamasını doğrudan açarak kullan veya ss alan küçük bir program.
C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #5 Crypto Guard dedi: Ekran altısı uygulamasını doğrudan açarak kullan veya SS alan küçük bir program. Genişletmek için tıkla... Ekranı dikey boyuta aldım öyle yaptım daha net çıktı SS'ler biraz ekrana yan bakmak zorunda kaldım ama olsun.
Crypto Guard dedi: Ekran altısı uygulamasını doğrudan açarak kullan veya SS alan küçük bir program. Genişletmek için tıkla... Ekranı dikey boyuta aldım öyle yaptım daha net çıktı SS'ler biraz ekrana yan bakmak zorunda kaldım ama olsun.