Bir siteye girerken "err connection timed out" hatası

TheWang

Centipat
Arkadaşlar bu problemle uzun süredir mücadele ediyorum. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

İnternetim kendi kendine bozulacak duruma geliyor. Google'da bir şey arattığımda ya da bir siteye girmeye çalıştığımda "err connection timed out" hatası alıyorum, üstelik sürekli değişken. Bir siteyi açıp birini açmazken 1 saat sonra 2'sini birden açmıyor oluyor. VPN kullandığımda erişebiliyorum istediğim yerlere. Steam arkadaş ağına bağlanmıyor, CS:GO maç bulma sistemine bağlanmıyor, YouTube, Twitter ve Facebook gibi sitelerde resimleri yüklemiyor ve daha bir sürü şey.

Sorun bilgisayar kaynaklı değil. Başka bir internete ya da telefonumun internetine bağlandığımda herhangi bir erişim problemim olmuyor.

Denediğim şeyler: DNS değişmek, modemi fabrika ayarlarına almak, lan ayarlarını kontrol etmek, proxy ayarlarını kontrol etmek, modem firewall kapatmak, müşteri hizmetlerini aramak (ki onlar taraflı herhangi bir sorun gözükmediğini söylüyorlar), tarayıcı geçmişini silmek(tarayıcı kaynaklı da değil Opera'da da aynı sorun devam ediyor), CMD'ye "flushdns, registered, release, renew, winsock reset" gibi komutlar yazmak vsvs. Bilgili insanlardan acil yardım bekliyorum, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı