A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.063 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #1 Bir linke basıp siteye girersek direk virüs bulaşır mı yoksa bulaşması için bir şey indirmemiz mi lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2023
Bir linke basıp siteye girersek direk virüs bulaşır mı yoksa bulaşması için bir şey indirmemiz mi lazım?
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.589 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #2 İndirip açarsan bulaşır.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 16 Aralık 2023 #3 İndirme yapmazsan bulaşmaz, girdiğinde max İP adresini vs görür. İP tam konum göstermez, modeme DDoS atmaya çalışabilirlerse resetlersin modemi olur biter.
İndirme yapmazsan bulaşmaz, girdiğinde max İP adresini vs görür. İP tam konum göstermez, modeme DDoS atmaya çalışabilirlerse resetlersin modemi olur biter.
Tdwqwl Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 256 16 Aralık 2023 #4 İndirmeden bulaşmaz fakat yine de modemi resetleyin.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.063 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #5 Iorweth25 dedi: İndirip açarsan bulaşır. Genişletmek için tıkla... Şebnem Ferah dedi: İndirme yapmazsan bulaşmaz, girdiğinde Max IP adresini vs görür. İp tam konum göstermez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Zaten Kaspersky ile de tarattım temiz çıktı. Tdwqwl dedi: İndirmeden bulaşmaz fakat yine de modemi resetleyin. Genişletmek için tıkla... Modemi neden sıfirlıyorum. Bilmediğimden soruyorum.
Iorweth25 dedi: İndirip açarsan bulaşır. Genişletmek için tıkla... Şebnem Ferah dedi: İndirme yapmazsan bulaşmaz, girdiğinde Max IP adresini vs görür. İp tam konum göstermez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Zaten Kaspersky ile de tarattım temiz çıktı. Tdwqwl dedi: İndirmeden bulaşmaz fakat yine de modemi resetleyin. Genişletmek için tıkla... Modemi neden sıfirlıyorum. Bilmediğimden soruyorum.
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.589 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #6 Alperen_51 dedi: Teşekkürler. Zaten Kaspersky ile de tarattım temiz çıktı. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok o zaman hocam.
Alperen_51 dedi: Teşekkürler. Zaten Kaspersky ile de tarattım temiz çıktı. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok o zaman hocam.
Krazher Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #7 Alperen_51 dedi: Modemi neden sıfirlıyorum. Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... DDoS.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 16 Aralık 2023 #8 Alperen_51 dedi: Modemi neden sıfirlıyorum. Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... DDoS atmaya çalırsa diye veya adres değişsin diye.
Alperen_51 dedi: Modemi neden sıfirlıyorum. Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... DDoS atmaya çalırsa diye veya adres değişsin diye.
Tdwqwl Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 256 16 Aralık 2023 #9 Şebnem Ferah dedi: DDoS atmaya çalırsa diye veya adres değişsin diye. Genişletmek için tıkla... Bunu yazacaktım benden önce yazdınız hocam.
Şebnem Ferah dedi: DDoS atmaya çalırsa diye veya adres değişsin diye. Genişletmek için tıkla... Bunu yazacaktım benden önce yazdınız hocam.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.063 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #10 Şebnem Ferah dedi: DDoS atmaya çalırsa diye veya adres değişsin diye. Genişletmek için tıkla... DDoS Wi-Fi'deki diğer cihazlara bulasmasımı.
Şebnem Ferah dedi: DDoS atmaya çalırsa diye veya adres değişsin diye. Genişletmek için tıkla... DDoS Wi-Fi'deki diğer cihazlara bulasmasımı.