Bir sorumluluk sınavından kalınırsa 2.'ye girilir mi?

BeyazXtrail

Hectopat
Daha fazla  
Evet direkt konuya giriyorum. Ben 9'dan 10. sınıfa geçtim ama 3 tane dersten sorumluyum. (matematik, kimya, tarih) ve sorumluluk sınavına gireceğim. Sınav tarihleri Eylül'de olduğu halde ben Ekim'de okumuşum ve şu an 5 gün var. Bildiğim kadarıyla 3 kere yapılıyor söz konusu sınavlar. Sormak istediğim eğer ben ilk matematik veya diğer derslerin sorumluluk sınavında kalamazsam ikinci sorumluluk sınavlarına girebilir miyim? Ya da ilk sorumluluklara girmeyip 2 veya sonuncu sorumluluk sınavına girebilir miyim?

Kankam ilk sınavlardan kalırsan mezun olana kadar yılda 3 kere girmeye devam edeceksin. Sorunluluk sınavlarına ister gir ister girme. Girmedigin zaman otomatik o sınavdan 0 alıyorsun tekrar girme şansını etkilemiyor.

Kankam ilk sınavlardan kalırsan mezun olana kadar yılda 3 kere girmeye devam edeceksin. Sorunluluk sınavlarına ister gir ister girme. Girmedigin zaman otomatik o sınavdan 0 alıyorsun tekrar girme şansını etkilemiyor.

Reis sağ ol vallahi içim rahatladı baktım olmadı ikincilere girer adamakıllı sonuç almak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…