Bir sorun oluştuğundan PIN'ininiz kullanılamıyor hatası

Apxron

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Windows 11 HP Victus laptop sahibi arkadaşımın bilgisayarında böyle bir sorunla karşılaştık. Çözmeye çalışıyoruz. Tüm çözüm yollarını denedik. Komut istemine Regedit yazmayı falan da denedik, yine olmadı. Bilgisayarı kökten sıfırlamayı denedik. Bilgisayarınız sıfırlanırken bir sorun oluştu hatası verdi. BIOS'a girelim dedik BIOS admin passwordunu bilmiyorduk üç kere yanlış yazıp gelen kodla admin şifresini bulma yöntemi de yaramadı. Çünkü üç kere yanlış girsek bile o kodu vermiyor. BIOS'a giremediğimiz için sıfırlayıp USB'den başka Windowsda yükleyemiyorum. Artık yapabilecek başka bir şeyimiz kalmadı yardımınız dokunursa çok sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Windows 11 HP Victus laptop sahibi arkadaşımın bilgisayarında böyle bir sorunla karşılaştık. Çözmeye çalışıyoruz. Tüm çözüm yollarını denedik. Komut istemine Regedit yazmayı falan da denedik, yine olmadı. Bilgisayarı kökten sıfırlamayı denedik. Bilgisayarınız sıfırlanırken bir sorun oluştu hatası verdi. BIOS'a girelim dedik BIOS admin passwordunu bilmiyorduk üç kere yanlış yazıp gelen kodla admin şifresini bulma yöntemi de yaramadı. Çünkü üç kere yanlış girsek bile o kodu vermiyor. BIOS'a giremediğimiz için sıfırlayıp USB'den başka Windowsda yükleyemiyorum. Artık yapabilecek başka bir şeyimiz kalmadı yardımınız dokunursa çok sevinirim. Teşekkürler.

Bir USB bellege Windows 11'i indirin bu siteden Windows yükleme dosyası koy USB'yi bilgisayara tak sonra bilgisayarı açarken ESC tuşuna bas bir menü açılacak oradan F9 veya F12 tuşuna basarak USB ile başlatmaya tıkla.

Arkadaşın BIOS'ta sadece admin şifresi mi koydu yoksa admin + user şifresi mi? Eğer sadece admin şifresi koymuşsa Enter'a bastığınızda user olarak girip boot sırasını değiştirmeyi deneyin.
Eğer her ikisine de şifre koymuşsa boot menüsünü açmayı deneyin, eğer boot menüde açılırken şifre istiyorsa şifreyi hatırlamak dışında yapılabilecek pek bir şey kalmıyor.

Bir USB bellege Windows 11'i indirin bu siteden Windows yükleme dosyası koy USB'yi bilgisayara tak sonra bilgisayarı açarken ESC tuşuna bas bir menü açılacak oradan F9 veya F12 tuşuna basarak USB ile başlatmaya tıkla.
Tamamdır inmesini bekliyorum bunu deneyeceğim teşekkürler.

Merhabalar, denedim. F9 bastım az önce. Yine admin şifresi istedi ancak dediğim gibi admin şifresini bilmiyoruz.

Son düzenleme:
Hizmetleri ve Kayıt girdilerini bozmuşsunuz gibi duruyor. Wise Registry Cleaner ve Tweaker ile onarın. Ardından SFC ve DISM otomasyonu yapın. Win + R -> CMD -> CTRL + SHIFT + ENTER ->
Bash:
color b & cls & ipconfig /release & cls & ipconfig /renew & cls & ipconfig / flushdns & cls & netsh advfirewall reset &repair - bde & cls & sfc / scannow & cls & dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /RestoreHealth & cls & dism.exe /online /cleanup-image /checkhealth & cls & dism.exe /online /cleanup-image /ScanHealth & cls & dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth  & cls & dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth /source:WIM:X:\Sources\Install.wim:1 /limitaccess

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı