S segaha123 Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #1 Başlıkta yazdığım gibi bu hatayı alıyorum. Format CD’si/USB de yok format atamıyorum ve yeniden başlat Shift yaptığımda sadece sorun gider seçeceği çıkıyor, önyükleme seçeneği yok. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri image.jpg 43,4 KB · Görüntüleme: 72 image.jpg 87,3 KB · Görüntüleme: 58 image.jpg 94 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2022
Başlıkta yazdığım gibi bu hatayı alıyorum. Format CD’si/USB de yok format atamıyorum ve yeniden başlat Shift yaptığımda sadece sorun gider seçeceği çıkıyor, önyükleme seçeneği yok. Ne yapmalıyım?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Haziran 2022 #11 segaha123 dedi: New user seçeneği geldi. Aynı parolayı yazıyorum ama parola hatalı diyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudan Enter'aa basmayı denedin mi? Yeni kullanıcıya aynı parola tabii ki uymayacak. Artı 0 Eksi
segaha123 dedi: New user seçeneği geldi. Aynı parolayı yazıyorum ama parola hatalı diyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudan Enter'aa basmayı denedin mi? Yeni kullanıcıya aynı parola tabii ki uymayacak.