f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #1 SSD'ler de DRAM olup olmadığını nasıl anlayabilirim? DRAM kaşesi nedir?
Cortana12 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 2 29 Eylül 2020 #2 DRAM Nedir? DRAM Nedir? DRAM Özellikleri (elektrikport.com)
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #3 Cortana12 dedi: DRAM Nedir? DRAM Nedir? DRAM Özellikleri (elektrikport.com) Genişletmek için tıkla... Sorum ne olduğu değil. Bir SSD'de olduğunu nasıl anlayabileceğimi soruyorum.
Cortana12 dedi: DRAM Nedir? DRAM Nedir? DRAM Özellikleri (elektrikport.com) Genişletmek için tıkla... Sorum ne olduğu değil. Bir SSD'de olduğunu nasıl anlayabileceğimi soruyorum.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 29 Eylül 2020 #4 Şu tabloyu kullanabilirsin; SSDs docs.google.com Onun dışında SSD'nin üzerine bakılarak anlaşılabilir mi bilmiyorum. DRAM kaşesini ilk defa duydum Not: Birkaç kaynak okudum, DRAM olup olmadığını dışarıdan bakarak %100 algılayabilmemiz mümkün değilmiş.
Şu tabloyu kullanabilirsin; SSDs docs.google.com Onun dışında SSD'nin üzerine bakılarak anlaşılabilir mi bilmiyorum. DRAM kaşesini ilk defa duydum Not: Birkaç kaynak okudum, DRAM olup olmadığını dışarıdan bakarak %100 algılayabilmemiz mümkün değilmiş.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #5 292469 dedi: Şu tabloyu kullanabilirsin; SSDs docs.google.com Onun dışında SSD'nin üzerine bakılarak anlaşılabilir mi bilmiyorum. DRAM kaşesini ilk defa duydum Genişletmek için tıkla... Bir konuda bir arkadaş DRAM kaşesi diye bir şey söylemişti. Ben dedim "Ne diyor ya bu?". Merak ettiğim için sordum.
292469 dedi: Şu tabloyu kullanabilirsin; SSDs docs.google.com Onun dışında SSD'nin üzerine bakılarak anlaşılabilir mi bilmiyorum. DRAM kaşesini ilk defa duydum Genişletmek için tıkla... Bir konuda bir arkadaş DRAM kaşesi diye bir şey söylemişti. Ben dedim "Ne diyor ya bu?". Merak ettiğim için sordum.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 29 Eylül 2020 #6 f3turan dedi: Bir konuda bir arkadaş DRAM kaşesi diye bir şey söylemişti. Ben dedim "Ne diyor ya bu?". Merak ettiğim için sordum. Genişletmek için tıkla... İlginç. Böyle bir terim yok, hiç duymadım. Ek olarak mesajı düzenledim.
f3turan dedi: Bir konuda bir arkadaş DRAM kaşesi diye bir şey söylemişti. Ben dedim "Ne diyor ya bu?". Merak ettiğim için sordum. Genişletmek için tıkla... İlginç. Böyle bir terim yok, hiç duymadım. Ek olarak mesajı düzenledim.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #7 SSD'ler için Tier list'ler var, onlar yardımcı olabilir, SSD'nin incelemelerinden bakılabilir.