Bir SSD'den diğerine bilgiler nasıl aktarılır?

MahirB

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar, elimde şu an 500 GB Kioxia M.2 SSD var fakat yakın zamanda yükseltmeyi düşünüyorum. 1 TB M.2 SSD alacağım, Windows dahil hiçbir dosyayı kaybetmeden nasıl aktarabilirim?

Windows üzerinden sistem görüntüsü alıp, yeni diske yazdırarak da aktarılabilir.

Klonlama sağlıklı değil. Ben 2 defa klonladım ama bazı donanımsal ve yazılımsal sıkıntılar oldu.
En iyisi yeni alınan diske temiz kurulum yapmak ve diğer dosyaları ona aktarmak. Windows lisansı olsa bile klonlama aşamasında lisans aktifliğini yitirecek.

Sistem görüntüsü oluşturup, yeni diske yazdırırsanız, hiçbir problem yaşamazsınız.

Sistem görüntüsü oluşturup, yeni diske yazdırırsanız, hiçbir problem yaşamazsınız.

Hocam sistem görüntüsü olayını da yaptım ama boot aşamasında oda sıkıntı verdi. Belki ben yanlış yaptım belki yazılım beceremedi. Önceleri sistem imajını alır yeni diske atar ve oluşturduğum bootable CD ile imajı rahat atardım ama artık sıkıntı olmaya başladı.

Windows'un kendi özelliği ile sistem görüntüsü oluşturup, gerektiğinde geri yazdırıyorum, Windows 7 çıktığı günden beri bu özelliğini kullanıyorum, ne boot sorunu ne başka bir şey, hiç sorun yaşamadım.

3. parti yazılımlar sıkıntı veriyor o zaman hocam. Ben kendi aracını hiç kullanmadım ama bundan sonra hedefimde olacak, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…