D Darquesse7 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #11 Kayra Temel dedi: O zaman, hesaba giriş yaparken bu bilgisayarı hatırla seçeneği var. Onu bir dene. Hesaptan çık gir yapınca işe yarıyor mu yaramıyor mu hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... 180191 dedi: O seçenek sadece Steam Guard kodlarını E-Mail yolu ile alırken geliyor. Eğer mobil Steam Guard aktif ise yapamaz. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de öyle biliyorum yanlış olmasın. Baktım çünkü şu an öyle bir ayar yok normal telefon Steam Guard'ı olduğu için.
Kayra Temel dedi: O zaman, hesaba giriş yaparken bu bilgisayarı hatırla seçeneği var. Onu bir dene. Hesaptan çık gir yapınca işe yarıyor mu yaramıyor mu hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... 180191 dedi: O seçenek sadece Steam Guard kodlarını E-Mail yolu ile alırken geliyor. Eğer mobil Steam Guard aktif ise yapamaz. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de öyle biliyorum yanlış olmasın. Baktım çünkü şu an öyle bir ayar yok normal telefon Steam Guard'ı olduğu için.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 18 Şubat 2021 #12 Darquesse7 dedi: Aynen ben de öyle biliyorum yanlış olmasın. Baktım çünkü şu an öyle bir ayar yok normal telefon Steam Guard'ı olduğu için. Genişletmek için tıkla... O zaman yapamazsınız. Aile paylaşımı en mantıklısı ama oda olmuyormuş sanırım dediğinize göre, dediğiniz oyunda.
Darquesse7 dedi: Aynen ben de öyle biliyorum yanlış olmasın. Baktım çünkü şu an öyle bir ayar yok normal telefon Steam Guard'ı olduğu için. Genişletmek için tıkla... O zaman yapamazsınız. Aile paylaşımı en mantıklısı ama oda olmuyormuş sanırım dediğinize göre, dediğiniz oyunda.