L Lolipop3535 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Haziran 2020 #1 Hani bir tane müzik vardı çaldığında brazzers logosu geliyordu şöyleydi (iyi okuyun) [dıt dırı dırı dırı dırırı dıt dırı dırırırı dırı rı] böyle arıyorum iki saatir bulamıyorum edit yapacağım bir tane. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2020
Hani bir tane müzik vardı çaldığında brazzers logosu geliyordu şöyleydi (iyi okuyun) [dıt dırı dırı dırı dırırı dıt dırı dırırırı dırı rı] böyle arıyorum iki saatir bulamıyorum edit yapacağım bir tane.
Çözüm SkyRose 6 Haziran 2020 O logonun geldiğini hiç görmedim ama anlattığınıza göre (Dıt dıt dırı dırı dıt) bu olabilir; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O logonun geldiğini hiç görmedim ama anlattığınıza göre (Dıt dıt dırı dırı dıt) bu olabilir; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 6 Haziran 2020 #2 O logonun geldiğini hiç görmedim ama anlattığınıza göre (Dıt dıt dırı dırı dıt) bu olabilir; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
O logonun geldiğini hiç görmedim ama anlattığınıza göre (Dıt dıt dırı dırı dıt) bu olabilir; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
601.912hmet Kilopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 891 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 (Silverstone Kr-03) Gigabyte Aorus GTX 1080Ti Xtreme G.Skill Ripjaws V 16+16 3600 MSI B550M PRO-VDH WiFi Samsung 860 Evo 500 GB SATA 3 Samsung 970 Evo Plus 1 TB NVMe Thermaltake Smart 700W RGB 80+ Lian Li Lancool 205M Mesh (+2 Aerocool 120 ARGB) Samsung Odyssey G3 27" 165Hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2020 #3 Shazam kullanarak bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi