Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.244 Makaleler 3 Çözümler 83 16 Ekim 2025 #471 xgravity dedi: Dur lan dinden çıkartma beni . Genişletmek için tıkla... Ben çıkmazsam sen de hiç çıkmazsın merak etme
xgravity dedi: Dur lan dinden çıkartma beni . Genişletmek için tıkla... Ben çıkmazsam sen de hiç çıkmazsın merak etme
FuhrerDogukan Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 11:01 #472 En iyi ihtimalle Tanrı'ya inanırım belki. Dinler asla. Aklı fikri biraz olan insan dinlerin ne kadar saçma olduğunu anlar.
En iyi ihtimalle Tanrı'ya inanırım belki. Dinler asla. Aklı fikri biraz olan insan dinlerin ne kadar saçma olduğunu anlar.
xgravity Picopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 523 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 13:52 #473 FuhrerDogukan dedi: En iyi ihtimalle Tanrı'ya inanırım belki. Dinler asla. Aklı fikri biraz olan insan dinlerin ne kadar saçma olduğunu anlar. Genişletmek için tıkla... Yoo degil ama insanlarin hayatindan banane.
FuhrerDogukan dedi: En iyi ihtimalle Tanrı'ya inanırım belki. Dinler asla. Aklı fikri biraz olan insan dinlerin ne kadar saçma olduğunu anlar. Genişletmek için tıkla... Yoo degil ama insanlarin hayatindan banane.