Custom ROM Bir tarafı USB bir tarafı Micro USB olan kablodan j7'ye ROM atılır mı?

sysclock

Hectopat
Daha fazla  
Elimde çift taraflı USB var. Bu USB ile Samsung j7'ye ROM atabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yani çift taraflı usb diyorsunuz, bir de micro usb diyorsunuz hangisi ?

Bu USB kablo veri alışverişi yapabiliyor mu? Yapabiliyorsa cihaz Fastboot'da iken Android Tools'tan "Fastboot devices" ya da "ADB devices" yazınca herhangi bir cihaz çıkıyor mu?

Bir tarafı normal USB bir tarafı Micro.
O halde neden olmasın gerekli olan adb driver'larını kurun, telefonu bilgisayara bağlayın, usb hata ayıklamasını açın, minimal adb and fastboot indirin pc'ye, indirip kurduktan sonra cmd here.exe den adb devices komutunu yollayın. Eğer tepki gelirse işlem sorunsuz devam eder.

Bana ROM konusunda yardımcı olur musunuz? Attığınız ROM'u bilgisayara indirdim ama içinde cok fazla dosya var ne yapayım simdi ben.
Odin adlı yazılımı indirip, harddiskinizdeki rom klasörünü seçeceksiniz. Yapamazsanız yardımcı olabilirim.

Odin adlı yazılımı indirip, harddiskinizdeki ROM klasörünü seçeceksiniz. Yapamazsanız yardımcı olabilirim.

Ben şu an Android 12 kurdum ama oyunlarda atıyor bu yüzden Android 8 yüklemek istiyorum var mı sizde ROM cihazim Samsung j7.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…