4 425806 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.132 Çözümler 4 7 Nisan 2022 #21 o1Poseidon dedi: -Hocam bilgisayarı camdan aşağı attım açılmıyor. +Driver'larınız güncel mi hocam termal macun yeni mi? Genişletmek için tıkla... -Hocam monitörü ısırdım açılmıyor? +Karsperky ile tarat Not: Bende Kaspersky kullanıyorum ama her şeyde Kaspersky ile tarat denilmesi biraz garip.
o1Poseidon dedi: -Hocam bilgisayarı camdan aşağı attım açılmıyor. +Driver'larınız güncel mi hocam termal macun yeni mi? Genişletmek için tıkla... -Hocam monitörü ısırdım açılmıyor? +Karsperky ile tarat Not: Bende Kaspersky kullanıyorum ama her şeyde Kaspersky ile tarat denilmesi biraz garip.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.444 Çözümler 9 7 Nisan 2022 #22 - Arkadaşlar Steam'den bu oyunu satın aldım ama açılmıyor. + Oyununz Orijinal mi? - #£#$&/%(#£{\½ Sürprizbozan: . Yok mu şu soruyu ezbere soranlar. (''Orijinal mi'' diye sorup yardım edenlere lafım yok tabii ki.)
- Arkadaşlar Steam'den bu oyunu satın aldım ama açılmıyor. + Oyununz Orijinal mi? - #£#$&/%(#£{\½ Sürprizbozan: . Yok mu şu soruyu ezbere soranlar. (''Orijinal mi'' diye sorup yardım edenlere lafım yok tabii ki.)
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 7 Nisan 2022 #23 Konu ile alakası olmayıp sadece mesaj kasmaya çalışanlar.
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 7 Nisan 2022 #24 425806 dedi: -Hocam monitörü ısırdım açılmıyor? +Karsperky ile tarat Not: Bende Kaspersky kullanıyorum ama her şeyde Kaspersky ile tarat denilmesi biraz garip. Genişletmek için tıkla... Evet onun sırrını bende tam çözemedim ama Kaspersky diğer antivirüslerden daha iyi benim fikrimce.Genişlik ve kullanım açısından.
425806 dedi: -Hocam monitörü ısırdım açılmıyor? +Karsperky ile tarat Not: Bende Kaspersky kullanıyorum ama her şeyde Kaspersky ile tarat denilmesi biraz garip. Genişletmek için tıkla... Evet onun sırrını bende tam çözemedim ama Kaspersky diğer antivirüslerden daha iyi benim fikrimce.Genişlik ve kullanım açısından.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 7 Nisan 2022 #25 Bütçenizi belirtir misiniz?
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.209 Çözümler 12 7 Nisan 2022 #26 Android telefon önerisi isteyen kişiye, fanboycukların iPhone önermesi veya tam tersi.
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 7 Nisan 2022 #27 Başka bir gerçek : -Arkadaşlar 500TL bütçem var hangi mouse önerirsiniz ? +Hocam 2837498274929 TL daha ekleyin bunu alın daha iyi.
Başka bir gerçek : -Arkadaşlar 500TL bütçem var hangi mouse önerirsiniz ? +Hocam 2837498274929 TL daha ekleyin bunu alın daha iyi.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #28 Mert Atakann dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hhahaha
Mert Atakann dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hhahaha
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 7 Nisan 2022 #29 Açtığınız konuya cevap yazan kişiye 2. kez ulaşamazsınız başka soru sorunca. Sürprizbozan kaçma kültürü var sanki bir nevi Bıkmadan 3. 4. soruya bile yazan arkadaşlar oluyor arada, o ayrı
Açtığınız konuya cevap yazan kişiye 2. kez ulaşamazsınız başka soru sorunca. Sürprizbozan kaçma kültürü var sanki bir nevi Bıkmadan 3. 4. soruya bile yazan arkadaşlar oluyor arada, o ayrı
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 7 Nisan 2022 #30 Linux Kaymak dedi: Sürprizbozan: Şaka Ben: Bilgisayar alev alıyor Technopat: Kaspersky indirip tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Bazen gerçekten öyle çıkabiliyor bunun bir gerçeklik durumu yok, miner vb. durumu olursa çok normal ihtimal olarak tarama yapmanızı istiyoruz fakat Kaspersky değil ESEK kullanarak.
Linux Kaymak dedi: Sürprizbozan: Şaka Ben: Bilgisayar alev alıyor Technopat: Kaspersky indirip tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Bazen gerçekten öyle çıkabiliyor bunun bir gerçeklik durumu yok, miner vb. durumu olursa çok normal ihtimal olarak tarama yapmanızı istiyoruz fakat Kaspersky değil ESEK kullanarak.