Bir tek ben mi sevilmiyorum?

SenpaiKangal

Picopat
Selam dostlar, bu zamana kadar bir kızla sevgili olmadım, bir kızla el ele tutuşmadım veya bir kız benden hoşlanmadı hep hoşlanan taraf ben oluyorum, ama nedense olmuyor oysaki normal birisiyim, mesela lisenin başlarında cidden aşık olmuştum bir kıza korona zamanıydı kızla 7/24 konuşuyorduk ben benden hoşlanıyordur diye düşünüyordum kıza kaç defa ondan hoşlandığımı söylesemde bir şey değişmedi kız kabul etmedi. Bu sadece örnekti. Ben ne zaman sevilecegim? Ne zaman sevgilim olacak? Artık sıkılıyorum tek başıma takılmaktan, arkadaşlarımda yok sürekli takıldığım çok bir şey istemiyorum, aslında sabahları günaydın yazsın, güzel iltifatlar etsin yeter ya, sanırım biraz üzülmüş olabilirim. Okuyan arkadaşlar başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın. İyi sosyaller.

Bir erkek olarak yok biri beni alsın sürekli iltifat etsin falan diyosan hayal dünyasında yasiyosun ve acil çıkman lazım. Bu da gyme giderek olur.

Ah be dostum. Senin biraz dertleşmen lazım. İçinde birikmiş şeyler var belli ki. Bu yaşlarda özgüven olmadıktan sonrası zor. Tanıdığım onca insan vardı tipi olmamasına türlü kızlarla sevgili olabilen. Özgüven olduktan sonra sıfır olsan bile birini bulursun.

@Iori Yagami hocam valla tip olmayınca özgüven de olmuyor. Olayım deseniz bile moraliniz bozuluyor. İşte bundan 2.5 yıl önce agamlayiz niye sevgilimiz olmuyo diye düşünüyoruz neyse işte şey dedik çok pasif kalıyoruz hiç ne bir flört ediyoruz ne bir şey. Neyse işte gittik bir kaç foto attık yazmaya başladık. Çoğu kız zahmet edip geri bile dönmüyor. Geri dönenler kısa kısa mesajlar yaziyodu. Sadece 2 kızla ilerletebildim. Biri fake çıktı çok şükür buluşma falan olmadı. Neyse diğeri de ki asıl moralimi bozan bu oldu ya sen organ kaçakçısı mısın ne bileyim ben falan dedi. Ki baya konuşmuştuk kızla. O ara tatlı bir tipim vardı zaten moralimi bozan tipten çok kızın bir date çıkmamak için nerdeyse bütün tuşlara basmasiydi. E sonra ne oldu gyme başladım kaslaninca bakmaya başladı mesela kızlar bana. Yani tip her zaman birinci planda oluyor.

@SeanStrickland ergenlik yaşlarında özgüven tipten daha ön plana çıkıyor fakat bu özgüven sosyal medyada değil de okul ya da dershane gibi insanların yüzyüze geldiği ortamlarda işe yarıyor. Yaş ilerledikçe özgüvenin yanında gereken şeyler fazlalaşıyor. Fakat konu sahibi 17 yaşında. Biraz tipi ve özgüveni olduğu sürece her türlü birini bulur.

@Iori Yagami hocam zaten bulur ben bulamaz da demiyorum da dışardan göründüğü kadar basit değil özgüvenli olma. Çok fazla reddedilme toleransı lazım. Çünkü şöyle düşünelim okulda 1-2 kıza yürüyüp red yerse direk adı abazaya çıkacak. Şansı kalmayacak bundan baya sıkıntılı. Ha şansı diyelim iyi gitti 10 üzerinden 4-5 lik bir kız bulup bir ton tribi naziydi onu çekecek. Açıkçası ben de bunu kimseye yakıştıramıyorum.

Özgüvenli olmak zaten kişilikten gelen bir şey. Herkes kolay kolay özgüven sahibi olamaz. Haklısınız reddedilme toleransı lazım. Eğer işini iyi bilen biriyse önüne gelene yürümez. Bazıları ince eleyip sık dokur ve sonunda açılır. Olması gereken de budur. Yoksa hem ret yer hem de abazaya çıkar ismi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…