Bir telefon numarasıyla ikinci Apple hesabı açılır mı?

rrocky7

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming Laptop
Ekran kartı: GTX 1650
İşlemci: İntel i5 10. Nesil
Ram 8 GB
Hafıza 500 GB SSD
iPhone 11 cihazımın iCloud şifresini unuttum kullanmakta olduğum hesabı da silemiyorum, o yüzden telefonu fabrika ayarlarına dönderip yeniden hesap açacağım, açarken sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı numarayla yeniden iCloud açabileceğinizi hiç sanmıyorum Apple güvenliğe çok önem verir önceki iCloud u kurtarmadan aynı numarayla yenisini açamazsınız ama iPhone kullanmadığım için pilmem ama bir müşteri hizmetleri olduğuna eminim yada yoksada Apple ın mağazalarından çözebilirsiniz saygılar

iPhone 11 cihazımın iCloud şifresini unuttum kullanmakta olduğum hesabı da silemiyorum, o yüzden telefonu fabrika ayarlarına dönderip yeniden hesap açacağım, açarken sorun yaşar mıyım?

Sakın o ICloud'dan çıkmadan cihazı sıfırlama. Kurulum aşamasında tekrar sana iCloud soracak. Yazamazsan cihazı açamazsın. Kullandığım ICloud'a bağlı bir güvenlik önlemi olmalı (telefon numarası veya Gmail) o şekilde kurtarmaya çalış.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…