Bir tuşa basınca istediğimiz kelimeyi yazdırmayı nasıl yapabiliriz?

ytugr4

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, bir reels videosunda görmüştüm. Biri ç tuşuna basınca istediği kelimeyi yazdırıyordu. Örneğin "dxsdx" yazmıştı ç tuşuna her bastığında "dxsdx" çıkıyordu. Bu nereden yapılıyor?

Merhaba, bir Reels videosunda görmüştüm. Biri ç tuşuna basınca istediği kelimeyi yazdırıyordu. Örneğin "dxsdx" yazmıştı ç tuşuna her bastığında "dxsdx" çıkıyordu. Bu nereden yapılıyor?

Klavyenin uygulaması varsa onu yükleyin oradan yapabilirsiniz ben mesela mouse un sol tarafındaki tuşlara F ve D'yi atadım.

AutoHotkey'i indirdim ama biraz değişik geldi. Nasıl yapılıyor tam olarak?

1694008645734.png

New Script ile yeni bir script oluştur. Not defterini seç, açılan not defterine;
LCTRL & 1::
Sendinput Merhaba Nasılsın
Bu kodları yazıp kaydet, artık CTRL + 1'e basınca "Merhaba Nasılsın?" yazacak.

Dosya yeri seçmediysen, Belgeler>AutoHotkey>dosyaismi.ahk iki kere tıkladığında arkada açılacak ve sen tuşlara bastığın zaman yazacak.

Burdan tuş listesine bakabilirsin.

1694008894345.png

Dosya burada gözükecektir, kodları değiştirmek istediğin zaman sağ tıklayıp 'Edit This Script' seçeneğini seçip düzenleyebilirsin, her değiştiğinde kapatıp tekrar açman gerekiyor, değişiklerin uygulanması için.

Eki Görüntüle 1933841

New Script ile yeni bir script oluştur. Not defterini seç, açılan not defterine;
LCTRL & 1::
Sendinput Merhaba Nasılsın
Bu kodları yazıp kaydet, artık CTRL + 1'e basınca "Merhaba Nasılsın?" yazacak.

Dosya yeri seçmediysen, Belgeler>AutoHotkey>dosyaismi.ahk iki kere tıkladığında arkada açılacak ve sen tuşlara bastığın zaman yazacak.

Burdan tuş listesine bakabilirsin.

Eki Görüntüle 1933847

Dosya burada gözükecektir, kodları değiştirmek istediğin zaman sağ tıklayıp 'Edit This Script' seçeneğini seçip düzenleyebilirsin, her değiştiğinde kapatıp tekrar açman gerekiyor, değişiklerin uygulanması için.
Oldu teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı