Çözüldü Bir üniversitede örgün olarak okunan bölüm aynı anda açıktan da okunabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba.

Yönetim Bilişim Sistemleri okuyorum örgün olarak. Hazırlık sınavından direkt 1. sınıfa atlamayı başardık :)

Açıkçası aklımda eğer imkan varsa aynı bölümü hem örgün hem de açıktan okumak gibi bir düşünce var.
İstanbul Üniversitesi'nin de derslerini almak istiyorum. (AUZEF)

Ancak bu mümkün olur mu? Yoksa farklı bir bölüm mü seçmeliyim?
Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Evet dediğin şey mümkün ama aynı bölüm konusunda olmuyor diye biliyorum, zira İÜ de bu konuda şunu demiş:

Ön lisans programı mezunu ya da öğrencisiyseniz Ön Lisans programlarına, Lisans programı öğrencisi ya da mezunu iseniz hem Ön lisans hem de Lisans programlarına (okuduğunuz ya da mezun olduğunuz programdan farklı olmak kaydıyla) kayıt yaptırabilirsiniz.
Evet dediğin şey mümkün ama aynı bölüm konusunda olmuyor diye biliyorum, zira İÜ de bu konuda şunu demiş:

Ön lisans programı mezunu ya da öğrencisiyseniz Ön Lisans programlarına, Lisans programı öğrencisi ya da mezunu iseniz hem Ön lisans hem de Lisans programlarına (okuduğunuz ya da mezun olduğunuz programdan farklı olmak kaydıyla) kayıt yaptırabilirsiniz.

Çözüm
Aynı bölümü hem örgün hem AÖF okumak yapılamaz fakat kitaplarını ücretsiz edinebilirsiniz. Okumak istediğiniz ama yapamayacağınız için söylüyorum. İİBF'ye tıkladığınızda karşınıza çıkacaktır.

Ayrıca ünite özetlerine Anadolu Üniversitesi'nin Youtube kanalından ulaşabilirsiniz.

Aynı bölümü hem örgün hem AÖF okumak yapılamaz fakat kitaplarını ücretsiz edinebilirsiniz. Okumak istediğiniz ama yapamayacağınız için söylüyorum. İİBF'ye tıkladığınızda karşınıza çıkacaktır.

Ayrıca ünite özetlerine Anadolu Üniversitesi'nin Youtube kanalından ulaşabilirsiniz.
Hocam harikasın ya teşekkür ederim. 🫡
Babam da diyordu Anadolu Üniversitesi kaynaklarını ücretsiz şekilde açtı, bulursam linkini atayım sana diye.
Şapkadan çıkardınız tavşanı valla. 😀

Babam da diyordu Anadolu Üniversitesi kaynaklarını ücretsiz şekilde açtı, bulursam linkini atayım sana diye.
Ne yazık ki her bölümü açmadı. Bu da onlardan birisi. Ama erişilebilecek olanları söylemiş oldum. İyi çalışmalar dilerim. :D

Ne yazık ki her bölümü açmadı. Bu da onlardan birisi. Ama erişilebilecek olanları söylemiş oldum. İyi çalışmalar dilerim. :D
Şansıma okuduğum bölüm açıkmış :) AUZEF kaynakları da erişilebilir durumda, bu hakikaten iyi oldu.
Bu arada teşekkür ederim tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı