PwPDaRk Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 426 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 Paketleme kargo şirketinde mi yapılıyor yoksa sadece ben mi yapıyorum? Ben bir kutu ile götürmeyi düşünüyorum fakat kargo şirketi kutu veya kargo poşeti ya da airbux hava kutusu veriyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2024
Paketleme kargo şirketinde mi yapılıyor yoksa sadece ben mi yapıyorum? Ben bir kutu ile götürmeyi düşünüyorum fakat kargo şirketi kutu veya kargo poşeti ya da airbux hava kutusu veriyor mu?
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #2 Kutulamasını yine sen yap kargo poşetini vs onlar verir.
PwPDaRk Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 426 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 zuse dedi: Kutulamasını yine sen yap kargo poşetini vs onlar verir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ ol. zuse dedi: Kutulamasını yine sen yap kargo poşetini vs onlar verir. Genişletmek için tıkla... Reşit olmayan biri yurt içi katgoya kargo verebilir mi?
zuse dedi: Kutulamasını yine sen yap kargo poşetini vs onlar verir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ ol. zuse dedi: Kutulamasını yine sen yap kargo poşetini vs onlar verir. Genişletmek için tıkla... Reşit olmayan biri yurt içi katgoya kargo verebilir mi?
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #4 PwPDaRk dedi: Tamamdır sağ ol. Reşit olmayan biri yurt içi katgoya kargo verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Verilebiliyor olması lazım hangi kargo şirketine vereceksen şubesini ara sor gitmeden.
PwPDaRk dedi: Tamamdır sağ ol. Reşit olmayan biri yurt içi katgoya kargo verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Verilebiliyor olması lazım hangi kargo şirketine vereceksen şubesini ara sor gitmeden.