W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.205 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 VPN'e bağlı değilim. Ev internetinden Netflix'te bir şey izlemeye çalışınca bu uyarı çıkıyor. Mobil veride sorun olmuyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2024
VPN'e bağlı değilim. Ev internetinden Netflix'te bir şey izlemeye çalışınca bu uyarı çıkıyor. Mobil veride sorun olmuyor. Nasıl düzeltebilirim?
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.400 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 6 Eylül 2024 #2 Wqxte dedi: VPN'e bağlı değilim. Ev internetinden Netflix'te bir şey izlemeye çalışınca bu uyarı çıkıyor. Mobil veride sorun olmuyor. Eki Görüntüle 2304635 Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Tarayıcınız nedir?
Wqxte dedi: VPN'e bağlı değilim. Ev internetinden Netflix'te bir şey izlemeye çalışınca bu uyarı çıkıyor. Mobil veride sorun olmuyor. Eki Görüntüle 2304635 Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Tarayıcınız nedir?
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.205 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 LiXR dedi: Tarayıcınız nedir? Genişletmek için tıkla... Telefona uygulamasını yükledim uygulamadan izliyorum hocam.
LiXR dedi: Tarayıcınız nedir? Genişletmek için tıkla... Telefona uygulamasını yükledim uygulamadan izliyorum hocam.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.400 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 6 Eylül 2024 #4 Wqxte dedi: Telefona uygulamasını yükledim uygulamadan izliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Telefonda adblocker gibi yazılım var mı?
Wqxte dedi: Telefona uygulamasını yükledim uygulamadan izliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Telefonda adblocker gibi yazılım var mı?
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #5 Addblocker olabilir Instagram kapatıldıgı donemde proxy kurmuş olma ihtimaliniz var mı?
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.205 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #6 tomey dedi: Addblocker olabilir Instagram kapatıldıgı donemde proxy kurmuş olma ihtimaliniz var mı? Genişletmek için tıkla... LiXR dedi: Telefonda adblocker gibi yazılım var mı? Genişletmek için tıkla... Hayir proxy kurmadım adblocker yazılımı da yok. Daha dün sıkıntısız izliyordum bugün ilk defa karşılaştım böyle bir hatayla.
tomey dedi: Addblocker olabilir Instagram kapatıldıgı donemde proxy kurmuş olma ihtimaliniz var mı? Genişletmek için tıkla... LiXR dedi: Telefonda adblocker gibi yazılım var mı? Genişletmek için tıkla... Hayir proxy kurmadım adblocker yazılımı da yok. Daha dün sıkıntısız izliyordum bugün ilk defa karşılaştım böyle bir hatayla.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.400 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 6 Eylül 2024 #7 Wqxte dedi: Hayir proxy kurmadım adblocker yazılımı da yok. Daha dün sıkıntısız izliyordum bugün ilk defa karşılaştım böyle bir hatayla. Genişletmek için tıkla... Sil yükle yap Netflix'i.
Wqxte dedi: Hayir proxy kurmadım adblocker yazılımı da yok. Daha dün sıkıntısız izliyordum bugün ilk defa karşılaştım böyle bir hatayla. Genişletmek için tıkla... Sil yükle yap Netflix'i.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.205 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #8 LiXR dedi: Sil yükle yap Netflix'i. Genişletmek için tıkla... İnternetle alakalı sanırım televizyonda da aynı sorun var
LiXR dedi: Sil yükle yap Netflix'i. Genişletmek için tıkla... İnternetle alakalı sanırım televizyonda da aynı sorun var
Terraxion Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 69 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 5 5600 / ASUS GEFORCE DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / ASUS PRIME A520M-K 4600MHz(OC) DDR4 ANAKART / XPG GAMMİX D35 16 GB RAM / XPG GAMMİX S70 BLADE 1 TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #9 Wqxte dedi: İnternetle alakalı sanırım televizyonda da aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabildiniz mi?
Wqxte dedi: İnternetle alakalı sanırım televizyonda da aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabildiniz mi?
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.205 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #10 Terraxion dedi: Çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an öyle bir sorun yaşamıyorum ama inanın nasıl çözüldüğünü hatırlamıyorum. Silip yüklemek veya modeminize reset atmak çözüm olabilir belki.
Terraxion dedi: Çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an öyle bir sorun yaşamıyorum ama inanın nasıl çözüldüğünü hatırlamıyorum. Silip yüklemek veya modeminize reset atmak çözüm olabilir belki.