ticketmykells Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 711 Çözümler 5 12 Aralık 2021 #1 Bir uygulamada ben durdurana kadar E harfine basabilecek bir .BAT dosyası yazılabilir mi? Nasıl yazabilirim? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2021
Bir uygulamada ben durdurana kadar E harfine basabilecek bir .BAT dosyası yazılabilir mi? Nasıl yazabilirim? Yardımcı olur musunuz?
D Decoder Centipat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 22 Çözümler 2 9 Ocak 2022 #2 İstediğiniz çözümü bir programla videoda gösterdim isterseniz bu şekilde işinizi halledebilirsiniz. İyi çalışmalar. # Video Artı 0 Eksi
İstediğiniz çözümü bir programla videoda gösterdim isterseniz bu şekilde işinizi halledebilirsiniz. İyi çalışmalar. # Video
KS KS ticketmykells Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 711 Çözümler 5 9 Ocak 2022 #3 Decoder dedi: İstediğiniz çözümü bir programla videoda gösterdim isterseniz bu şekilde işinizi halledebilirsiniz. İyi çalışmalar. # Video Genişletmek için tıkla... Emeğinize sağlık. Halletmiştim bu tarz bir program indirerek, umarım ilerde bazılarının işine yarayabilir. Artı 0 Eksi
Decoder dedi: İstediğiniz çözümü bir programla videoda gösterdim isterseniz bu şekilde işinizi halledebilirsiniz. İyi çalışmalar. # Video Genişletmek için tıkla... Emeğinize sağlık. Halletmiştim bu tarz bir program indirerek, umarım ilerde bazılarının işine yarayabilir.
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 21 Ocak 2022 #4 Toplu komut dosyalarında böyle bir şey mümkün değil. AutoHotkey var dilersen: AutoHotkey Free keyboard macro program. Supports hotkeys for keyboard, mouse, and joystick. Can expand abbreviations as you type them (AutoText). www.autohotkey.com Artı 0 Eksi
Toplu komut dosyalarında böyle bir şey mümkün değil. AutoHotkey var dilersen: AutoHotkey Free keyboard macro program. Supports hotkeys for keyboard, mouse, and joystick. Can expand abbreviations as you type them (AutoText). www.autohotkey.com