Bir uygulamanın açılması nasıl engellenir?

Muwusty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar küçük kuzenlerim her hafta bize geliyor ve Valorant girip ban yiyorlar. Rank kasmak artık imkansız oldu. Banlardan dolayı acaba bir uygulama ile ben istediğim zamanda Valorant'a girmemelerini sağlayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kısım için dedim. Profesyoneller diye. Genel de simge hariç bir şey bilmezlerde o yüzden.

Ne kadar velet olduklarına ve pcle alakalarina bağlı veletten kastı 13 yaşında çocuksa onu da bulursa 8 9 yaşında çocuksa okumayi bilmiyor

Sanırım bunlar profesyonel anlıyorlar.

Doğru bir noktaya değindin normal çocuklar gibi değiller bilgileri var öğrenmek için de YouTube'yi kullanıyorlar kaç oyun sakladım anlatamam ve nasıl olduysa buldular kafaları zehir gibi ama eğer o oyunu PC de gizleyebileceğim bir program varsa onu kullanabilirim tabii öyle bir program varsa yoksa oyunu silebilirim her gelişlerinde benim hesabıma girmeyi istıyorlar farklı hesap açtığımda da anlıyorlar ve olan bana oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…