Çözüldü Bir uygulamayı birden fazla kez kurmak sorun yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FURYMUSTİ

Femtopat
Yer
MONSTER'IN OFİSİNDE BİLGİSAYAR AŞIRMAYA ÇALIŞIYOR
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRENCİ
Bilgisayarımı tamirciye götürdük de bu arada benim beynime format atıldı. Bilgisayarımda her şey karman çorman oldu neyi yükledim nelerim var neredeydi hiçbirini hatırlamıyorum. O yüzden bir uygulamayı birden fazla kez kurmaktan korkuyorum. Kurarsam bir zararı olur mu?

Çözüm
Bilgisayarımı tamirciye götürdük de bu arada benim beynime format atıldı. Bilgisayarımda her şey karman çorman oldu neyi yükledim nelerim var neredeydi hiçbirini hatırlamıyorum. O yüzden bir uygulamayı birden fazla kez kurmaktan korkuyorum. Kurarsam bir zararı olur mu?

Birden fazla kurmanın zararı yok, çünkü üstüne yazılır her seferinde.

Birden fazla kurmanın zararı yok, çünkü üstüne yazılır her seferinde.

Çözüm

Denetim masasından program kaldır ve ekle kısmına gel orada hangileri yüklü gözükecektir.

Sanırım sorunuz bir uygulamayı birden fazla kez yükleyebilir miyim? Eğer çakışmayacaksa yapın.
Anlamadım neden format atmadınız?

Eğer sorunuz buysa prefetch klasörünü temizlemeyi unutmayın.

Bu arada çakışmaktan kastım diskteki yer veya hizmetler vs. olarak.

Yardım.png

Yardım2.png
Yardım3.png

Resimdeki adımları uygulayarak bilgisayarınızda hangi programların yüklü olduğunu görebilirsiniz.

Çoğunlukla soun çıkmaz ama bazı uygulamalı silmek ya da 2.kez kurmak sorun yaratabiliyor mesela ben Discord yüklemiştim daha sonra bir durumdan dolayı silip yeniden yüklemiştim tüm dosyalar silinmediği için bir şekilde sistem genel olarak silinse bile Discord yüklü gözüküyordu internetten halletmiştim yani biraz seni uğraştırabilir kullandığın uygulamaları yeniden kurmak ama kalıcı bir zararı olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı