Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 1 Temmuz 2013 #11 Asıl soruya cevaben: Videoyu en yüksek çözünürlüğe alın. Kaliteyi de en yükseğe alın ve PrintScreen ile bir SS alın. SS'i Paint'e yapıştırın ve dosyayı JPG olarak kaydedin. Şimdi Google Görsel Arama'yı açıp görseli Tarayıcı penceresine sürükleyin.
Asıl soruya cevaben: Videoyu en yüksek çözünürlüğe alın. Kaliteyi de en yükseğe alın ve PrintScreen ile bir SS alın. SS'i Paint'e yapıştırın ve dosyayı JPG olarak kaydedin. Şimdi Google Görsel Arama'yı açıp görseli Tarayıcı penceresine sürükleyin.
Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2013 #12 m3Rt dedi: - - - Güncellendi - - - Bence bir çöp kutusu da olmalı bu fotoğrafta. Ayrıca bir modem olmalı. İşte o zaman tam olur. Genişletmek için tıkla... O tabloya ben de bir resim oturtmak istiyorum ancak yapamıyorum. Nasıl yapılıyor? İngilizce Adobe Photoshop CS6 var. Nasıl yapabilirim?
m3Rt dedi: - - - Güncellendi - - - Bence bir çöp kutusu da olmalı bu fotoğrafta. Ayrıca bir modem olmalı. İşte o zaman tam olur. Genişletmek için tıkla... O tabloya ben de bir resim oturtmak istiyorum ancak yapamıyorum. Nasıl yapılıyor? İngilizce Adobe Photoshop CS6 var. Nasıl yapabilirim?
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2013 #13 Photoshop kullanmayı bilmiyorsan yapamazsın. Ama Photoshop ile yapılır.
Countless Skies Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1.390 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2013 #14 Ziya Erkara dedi: O tabloya ben de bir resim oturtmak istiyorum ancak yapamıyorum. Nasıl yapılıyor? İngilizce Adobe Photoshop CS6 var. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Paint' le bile yapılır
Ziya Erkara dedi: O tabloya ben de bir resim oturtmak istiyorum ancak yapamıyorum. Nasıl yapılıyor? İngilizce Adobe Photoshop CS6 var. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Paint' le bile yapılır
Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2013 #15 mevsres dedi: Photoshop kullanmayı bilmiyorsan yapamazsın. Ama Photoshop ile yapılır. Genişletmek için tıkla... Deniz Ç. dedi: Paint' le bile yapılır Genişletmek için tıkla... İyi güzel de, ben de öğrenmeye çalışıyorum işte bunları yazıncaya kadar çözümü söyleseydiniz?
mevsres dedi: Photoshop kullanmayı bilmiyorsan yapamazsın. Ama Photoshop ile yapılır. Genişletmek için tıkla... Deniz Ç. dedi: Paint' le bile yapılır Genişletmek için tıkla... İyi güzel de, ben de öğrenmeye çalışıyorum işte bunları yazıncaya kadar çözümü söyleseydiniz?
Countless Skies Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1.390 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2013 #16 Paint ile kesmek istediğin fotoğrafı açacaksın sonra onu keseceksin ve istediğin yere sürükleyerek taşıyacaksın. Bu kadar.
Paint ile kesmek istediğin fotoğrafı açacaksın sonra onu keseceksin ve istediğin yere sürükleyerek taşıyacaksın. Bu kadar.
Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2013 #17 Tam istediğim olmadı ama.. Böyle nasıl?