Lbs99229 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 303 25 Ağustos 2024 #1 Resimdeki gibi bir tane videonun bağlantısını kopyalamaktan ve izlemekten virüs bulaşır mı? Not: Video görüntüsü benim değildir başka bir forum kullanıcısından aldım. Dosya Ekleri video.png 74,2 KB · Görüntüleme: 50
Resimdeki gibi bir tane videonun bağlantısını kopyalamaktan ve izlemekten virüs bulaşır mı? Not: Video görüntüsü benim değildir başka bir forum kullanıcısından aldım.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 Bu şekilde izlersen sorun olmaz, indirirsen belki.
Lbs99229 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 303 25 Ağustos 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Bu şekilde izlersen sorun olmaz, indirirsen belki. Genişletmek için tıkla... Hayır indirmedim, sadece videoyu izleyip bir tane arkadaşıma gönderdim.
Cheese Wizzard dedi: Bu şekilde izlersen sorun olmaz, indirirsen belki. Genişletmek için tıkla... Hayır indirmedim, sadece videoyu izleyip bir tane arkadaşıma gönderdim.
Ewmir Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 173 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #4 Her şey olabilir hocam. Fotoğraftan bile trojan yiyebilirsiniz. Windows'u güvenli moda alıp Malwarebytes ile tam tarama yapmanızı öneriyorum.
Her şey olabilir hocam. Fotoğraftan bile trojan yiyebilirsiniz. Windows'u güvenli moda alıp Malwarebytes ile tam tarama yapmanızı öneriyorum.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #5 Ewmir dedi: Her şey olabilir hocam. Fotoğraftan bile trojan yiyebilirsiniz. Windows'u güvenli moda alıp Malwarebytes ile tam tarama yapmanızı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil, videoyu bu şekilde izlemekten hiçbir sorun oluşmaz, herhangi bir linke bastığında veya bir şey indirdiğinde sorun oluşur sadece.
Ewmir dedi: Her şey olabilir hocam. Fotoğraftan bile trojan yiyebilirsiniz. Windows'u güvenli moda alıp Malwarebytes ile tam tarama yapmanızı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil, videoyu bu şekilde izlemekten hiçbir sorun oluşmaz, herhangi bir linke bastığında veya bir şey indirdiğinde sorun oluşur sadece.
Ewmir Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 173 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #6 Cheese Wizzard dedi: O kadar da değil, videoyu bu şekilde izlemekten hiçbir sorun oluşmaz, herhangi bir linke bastığında veya bir şey indirdiğinde sorun oluşur sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam ben indirdim olarak okumuşum düzelttiğiniz için teşekkürler.
Cheese Wizzard dedi: O kadar da değil, videoyu bu şekilde izlemekten hiçbir sorun oluşmaz, herhangi bir linke bastığında veya bir şey indirdiğinde sorun oluşur sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam ben indirdim olarak okumuşum düzelttiğiniz için teşekkürler.