WuddledWaffle
Hectopat
İnternette kaynağı güvenli olmayan yerlerden bir film indirmek yerine ekran kaydedici ile kaydetmek daha mantıklı değil mi? Yani daha güvenli olur mu?
İnternette kaynağı güvenli olmayan yerlerden bir film indirmek yerine ekran kaydedici ile kaydetmek daha mantıklı değil mi? Yani daha güvenli olur mu?
Güvenlik açısından soruyorum ben.İndirirseniz daha iyi kaliteye sahip olur.
Mobilde yapacağım hocam.Sistemi yorarsın. Kötü kayıt seçenekleri seçersen de video kötü olur.
Yapmamanı öneririm kanki. Telefon için böyle şeyler çok uygun değil. Herhangi bir siteden video indiren programlar vardır illaha.Güvenlik açısından soruyorum ben.
Mobilde yapacağım hocam.
Program sıkıntım yok hocam.Sadece kaynağa güvenemiyorum.Sitedeki videoyu indirmeyi kastediyorsan bu işini görür.
![]()
1DM: Browser & Video Download - Google Play'de Uygulamalar
Hızlı Video İndirici, Film İndirici, Torrent İndirici ve Adblock Tarayıcıplay.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.