W WuddledWaffle Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 139 12 Mart 2022 #1 İnternette kaynağı güvenli olmayan yerlerden bir film indirmek yerine ekran kaydedici ile kaydetmek daha mantıklı değil mi? Yani daha güvenli olur mu?
İnternette kaynağı güvenli olmayan yerlerden bir film indirmek yerine ekran kaydedici ile kaydetmek daha mantıklı değil mi? Yani daha güvenli olur mu?
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 12 Mart 2022 #2 İndirirseniz daha iyi kaliteye sahip olur.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 12 Mart 2022 #3 WuddledWaffle dedi: İnternette kaynağı güvenli olmayan yerlerden bir film indirmek yerine ekran kaydedici ile kaydetmek daha mantıklı değil mi? Yani daha güvenli olur mu? Genişletmek için tıkla... İndirirsen filmi izlemeden hızlıca sonuca ulaşmış olursun kaydedersen tüm filmi izlemek zorunda kalacaksın ve indirirsen daha kaliteli olur
WuddledWaffle dedi: İnternette kaynağı güvenli olmayan yerlerden bir film indirmek yerine ekran kaydedici ile kaydetmek daha mantıklı değil mi? Yani daha güvenli olur mu? Genişletmek için tıkla... İndirirsen filmi izlemeden hızlıca sonuca ulaşmış olursun kaydedersen tüm filmi izlemek zorunda kalacaksın ve indirirsen daha kaliteli olur
G grkn14 Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 760 Çözümler 5 Yer WORLD Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #4 WuddledWaffle dedi: İnternette kaynağı güvenli olmayan yerlerden bir film indirmek yerine ekran kaydedici ile kaydetmek daha mantıklı değil mi? Yani daha güvenli olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekranı kaydedersen guvenli olur. Ama kalitesi orijinal video gibi olmaz.
WuddledWaffle dedi: İnternette kaynağı güvenli olmayan yerlerden bir film indirmek yerine ekran kaydedici ile kaydetmek daha mantıklı değil mi? Yani daha güvenli olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekranı kaydedersen guvenli olur. Ama kalitesi orijinal video gibi olmaz.
ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #5 WuddledWaffle dedi: İnternette kaynağı güvenli olmayan yerlerden bir film indirmek yerine ekran kaydedici ile kaydetmek daha mantıklı değil mi? Yani daha güvenli olur mu? Genişletmek için tıkla... Çözünürlük düşer galiba.
WuddledWaffle dedi: İnternette kaynağı güvenli olmayan yerlerden bir film indirmek yerine ekran kaydedici ile kaydetmek daha mantıklı değil mi? Yani daha güvenli olur mu? Genişletmek için tıkla... Çözünürlük düşer galiba.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 12 Mart 2022 #6 Sistemi yorarsın. Kötü kayıt seçenekleri seçersen de video kötü olur.
W WuddledWaffle Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 139 12 Mart 2022 #7 Mr. Falcon dedi: İndirirseniz daha iyi kaliteye sahip olur. Genişletmek için tıkla... Güvenlik açısından soruyorum ben. 350070 dedi: Sistemi yorarsın. Kötü kayıt seçenekleri seçersen de video kötü olur. Genişletmek için tıkla... Mobilde yapacağım hocam.
Mr. Falcon dedi: İndirirseniz daha iyi kaliteye sahip olur. Genişletmek için tıkla... Güvenlik açısından soruyorum ben. 350070 dedi: Sistemi yorarsın. Kötü kayıt seçenekleri seçersen de video kötü olur. Genişletmek için tıkla... Mobilde yapacağım hocam.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 12 Mart 2022 #8 WuddledWaffle dedi: Güvenlik açısından soruyorum ben. Mobilde yapacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Yapmamanı öneririm kanki. Telefon için böyle şeyler çok uygun değil. Herhangi bir siteden video indiren programlar vardır illaha.
WuddledWaffle dedi: Güvenlik açısından soruyorum ben. Mobilde yapacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Yapmamanı öneririm kanki. Telefon için böyle şeyler çok uygun değil. Herhangi bir siteden video indiren programlar vardır illaha.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 12 Mart 2022 #9 Sitedeki videoyu indirmeyi kastediyorsan bu işini görür. 1DM: Browser & Video Download - Google Play'de Uygulamalar Hızlı Video İndirici, Film İndirici, Torrent İndirici ve Adblock Tarayıcı play.google.com
Sitedeki videoyu indirmeyi kastediyorsan bu işini görür. 1DM: Browser & Video Download - Google Play'de Uygulamalar Hızlı Video İndirici, Film İndirici, Torrent İndirici ve Adblock Tarayıcı play.google.com
W WuddledWaffle Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 139 12 Mart 2022 #10 Hououin Kyouma dedi: Sitedeki videoyu indirmeyi kastediyorsan bu işini görür. 1DM: Browser & Video Download - Google Play'de Uygulamalar Hızlı Video İndirici, Film İndirici, Torrent İndirici ve Adblock Tarayıcı play.google.com Genişletmek için tıkla... Program sıkıntım yok hocam.Sadece kaynağa güvenemiyorum.
Hououin Kyouma dedi: Sitedeki videoyu indirmeyi kastediyorsan bu işini görür. 1DM: Browser & Video Download - Google Play'de Uygulamalar Hızlı Video İndirici, Film İndirici, Torrent İndirici ve Adblock Tarayıcı play.google.com Genişletmek için tıkla... Program sıkıntım yok hocam.Sadece kaynağa güvenemiyorum.