Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 12 Mart 2022 #11 WuddledWaffle dedi: Program sıkıntım yok hocam. Sadece kaynağa güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Altı üstü video indireceksin sadece. MP4 vb. uzantılı bir dosyaya ne koyabilirler ki? Üstüne Android kullanıyorsun. Bir şey olma olasılığı düşük bayağı.
WuddledWaffle dedi: Program sıkıntım yok hocam. Sadece kaynağa güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Altı üstü video indireceksin sadece. MP4 vb. uzantılı bir dosyaya ne koyabilirler ki? Üstüne Android kullanıyorsun. Bir şey olma olasılığı düşük bayağı.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 12 Mart 2022 #12 WuddledWaffle dedi: Program sıkıntım yok hocam.Sadece kaynağa güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... iOS'da böyle kolayca ulaşılabilen nimetler yokki. Özellikle düşük sürümlerde.
WuddledWaffle dedi: Program sıkıntım yok hocam.Sadece kaynağa güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... iOS'da böyle kolayca ulaşılabilen nimetler yokki. Özellikle düşük sürümlerde.