Bir videoyu nasıl kesebilirim?

Makaleler
3
Merhabalar. YouTube'da beğendiğim bir müzik var. Ben bunun yaklaşık 20 saniyelik kısmını kesmek istiyorum. Videoyu bilgisayarıma MP4/MP3 formatında indirebilirim. Bundan sonra hangi programı kullanmam lazım? Hangi yolları izlemem lazım?

Aslında bilgisayarımdan yapsam daha iyi olur. Çünkü elime bir deneyim geçmesini istiyorum.

Sadece kesme işlemiyle ne kadar deneyim geçebilir ki eline? Yine de "ben montaja şu an ilgi duyuyor ve kurcalamak istiyorum" diyorsan Hitfilm Express önerebilirim. Başlarda biraz karışık gelebilir ama öğrenince anlarsın en iyisi o.

0'dan daha iyi bir deneyim geçer herhalde dimi?
Dostum video kesip birleştirmek en basit mobil uygulamalarda bile yapılıyor artık, hem de tek tıkla. O yüzden sana deneyim katacak bir işlem değil yani. Ekstradan program kurmak yerine, @Laharl 'un attığı linkten işini görmeni tavsiye ederim.

0'dan daha iyi bir deneyim geçer herhalde dimi?
Dostum sıfırdan video,montaj,kurgu işlerine girmek istiyorsan Adobe Premiere Pro ile uzmanlaşabilirsin yani video kesmek herhangi bir uzmanlık yada tecrübe kazandırmayacağı gibi kolay ve basit bir iştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…