xelys Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 252 2 Aralık 2024 #1 Bir web sitesini güncelleştirme almamış/eski haliyle nasıl kullanabilirim? Eski sürümüne dönme gibi bir yol var mı? Nasıl izlerim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024
Bir web sitesini güncelleştirme almamış/eski haliyle nasıl kullanabilirim? Eski sürümüne dönme gibi bir yol var mı? Nasıl izlerim?
heretictheloner Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 295 Çözümler 2 2 Aralık 2024 #2 xelys dedi: Bir web sitesini güncelleştirme almamış/eski haliyle nasıl kullanabilirim? Eski sürümüne dönme gibi bir yol var mı? Nasıl izlerim? Genişletmek için tıkla... Webarchiveden denedin mi?
xelys dedi: Bir web sitesini güncelleştirme almamış/eski haliyle nasıl kullanabilirim? Eski sürümüne dönme gibi bir yol var mı? Nasıl izlerim? Genişletmek için tıkla... Webarchiveden denedin mi?
xelys Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 252 3 Aralık 2024 #3 heretictheloner dedi: Webarchiveden denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben kullanmak istiyorum aktif olarak. Bakıp çıkmak için değil.
heretictheloner dedi: Webarchiveden denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben kullanmak istiyorum aktif olarak. Bakıp çıkmak için değil.