N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #11 Vegas dedi: Tamamdır, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Hosting şirketi biliyor musun Free host veren?
Vegas dedi: Tamamdır, kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Hosting şirketi biliyor musun Free host veren?
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.315 Makaleler 1 Çözümler 44 3 Haziran 2022 #12 Noodleyiyenkel dedi: Hosting şirketi biliyor musun Free host veren? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
Noodleyiyenkel dedi: Hosting şirketi biliyor musun Free host veren? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
2 279508 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.242 Makaleler 1 Çözümler 9 3 Haziran 2022 #13 Noodleyiyenkel dedi: Hocam o tür programlar kullanmak hiç sağlıklı değil. Durmadan hata veriyorlar. Ben Free Host alıp çalışmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanan milyonlarca insan hatalı o halde. İşe girmeden işleyişi çözmüşsünüz siz.
Noodleyiyenkel dedi: Hocam o tür programlar kullanmak hiç sağlıklı değil. Durmadan hata veriyorlar. Ben Free Host alıp çalışmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanan milyonlarca insan hatalı o halde. İşe girmeden işleyişi çözmüşsünüz siz.