Bir websitesi sadece bir bilgisayardan bağlanılmasını nasıl engeller?

Arkadaşlar merhaba,
Bir uygulamaya ücretli üyeliğim var. Uygulamanın websitesine de sürekli giriyorum orada makaleler ve videolar var onlara falan bakıyorum. Geçen gün ödemeyi yenilemek için girdim sorun yoktu yeniledim. Yeniledikten sonra bir daha web sitesine bağlanamadım. Önce Kaspersky potansiyel kimlik hırsızlığı gibi bir uyarı ile bağlanmamı engelledi. Twitter'dan ulaştım websitesine kontrol ettiler sorun yok dediler. Kaspersky'i çözdüm bu sefer de Surfshark VPN uygulaması bağlanmamı engelledi sürekli. Ayrıca websitesi lisansını veren firma Kaspersky olmamasına rağmen lisans Kaspersky olarak görünüyordu. Evdeki diğer bilgisayardan sorunsuz girebiliyorum. Ben bazen VPN'i açık unutup öyle girmişim siteye. Sanırım ödeme yenilemek için girdiğimde de VPN açık kalmış. Websitesi beni engellemiş. Teknik destek ile iletişime geçtim ve sorunu halletiklerini söylediler fakat hala aynı. Mesela VPN açıkken girebiliyorum. VPN kapalıyken giremiyorum. Onlar da uğraşıyorlar fakat bir gelişme yok. Bilgisayardan bir şey de değiştirmedim. Ne olmuş olabilir? Bu konuda bilgili arkadaşlar bilgisini paylaşırsa sevinirim.

Başka bir tarayıcı ile girmeyi denediniz mi acaba?

Evet, Edge ve Firefox ile denedim. Gizli sekmede denedim. Tarayıcıları sildim tekrar yükledim sonuç aynı. DNS değiştirdim yine aynı. Aynı zamanda belirtmeyi unutmuşum, programı da açamıyorum. Her açılışta lisans kontrolü yapıyor şimdi web sitesi beni engellediği için lisans doğrulaması da yapamıyor.

Teknik destek çözemesse büyük ihtimal sadece VPN ile girebilirsiniz

Hocam bir site için format bilmiyorum telefondan giriliyorsa telefondan bakabilirsiniz. Bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…