Bir Windows 10 Hatası, SSD’nize Zarar Veriyor Olabilir

Onu hiç sevmiyorum ya, başlangıçta seçim ekranı beni deli ediyor.
UEFI kullanıyorsanız açılışta GRUB ekranıyla karşılaşmak şart değil, bootloaderi başka bir partitiona kurarsınız. Açılışta da F11 boot menüsünden Linux seçilmediği sürece sistem olduğu gibi boot eder.

Çok şükür bugünleri gördük. Zaten Windows 10 hatalarla dolu bir sistem. Microsoft bile kabul etti. Mecburen bunu kullanıyoruz. Fakat bizim bazı arkadaşlar kabul etmez. Windows 10 geldiğinde çok iyi olacak. Uyumlu olacak falan denildi. Hatalar bitmek bilmiyor. Bir sürü konu açan arkadaşımız oldu. İnşallah düzeltirler bu saçmalıkları.

İnşallah düzeltirler bu saçmalıkları.
Sadece SSD mi? Benim HDD zarar verdi o zaman, 2004 sürüme geçtikten bir zaman sonra HDD çöp oldu. Bilgisayar masaüstü de kullanıldığı halde, darbe olmadığı halde, bir de benim çok veri yazma olayı da yok HDD olanları da iyileştirme yaptık derken diskleri fazla mı zorladı ne Şimdi de 1909 sürümünde kalacağım bir süre, 2009 sürümün de bayağı iyileştirme yaparlar bu sürüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…