Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 8 Eylül 2020 #21 Razer Hyundai dedi: GNU/Linux'ta olsa bu açık kaynak olduğu için ve topluluğu geniş olduğu için hemen çözülür. Genişletmek için tıkla... GNU/Linux'ta disk birleştirme diye bir olay yok.(Var ama sadece deneyimli kullanıcılar için öneriliyor ve gerek yok.) EXT4 dosya sistemi dosyaları dağıtmadan diske yazdığı için disk birleştirmeye ihtiyaç duyulmuyor.
Razer Hyundai dedi: GNU/Linux'ta olsa bu açık kaynak olduğu için ve topluluğu geniş olduğu için hemen çözülür. Genişletmek için tıkla... GNU/Linux'ta disk birleştirme diye bir olay yok.(Var ama sadece deneyimli kullanıcılar için öneriliyor ve gerek yok.) EXT4 dosya sistemi dosyaları dağıtmadan diske yazdığı için disk birleştirmeye ihtiyaç duyulmuyor.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 8 Eylül 2020 #22 Kemânkeş- dedi: Ne kadar da sorunlu şu 2004 sürümü. İyi ki 1903 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de geçtim 2004'e. Bende sadece C diski var, disk birleştirme çalışmaz herhalde, değil mi?
Kemânkeş- dedi: Ne kadar da sorunlu şu 2004 sürümü. İyi ki 1903 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de geçtim 2004'e. Bende sadece C diski var, disk birleştirme çalışmaz herhalde, değil mi?