Bir Xbox Game Pass hesabından 2 kişi aynı anda oynayabilir mi?

Evet. 2 bilgisayarda da o Game Pass hesabını Microsoft Store'a gireceksiniz. Ancak 2 bilgisayarda da Xbox uygulamasını açıp kendinize ait bir hesapla gireceksiniz, yani o Game Pass olan hesap ortak olacak. Xbox'lar farklı. (belki bir kişi o Game Pass hesabını kullanarak Xbox ile girse çalışır emin değilim. Ama kısacası oyun profili hesabınız farklı olacak yani.) Herkes kendi adıyla oynayacak, oynanan ana hesap ortak olacak. İnşallah anlatabilmişimdir.
bu dediklerinizi yaptım ama hiçbir oyun yükleyemiyorum hata veriyo fixlediler mi ondan dolayı mı?

Microsoft Store'de ortak hesap Xbox uygulamasında farklı hesap olacak. Sonra Microsoft Store'den indirmeyi yapacaksın. Oynarken Xbox'tan gireceksin.
ea battlenet oyunları dışındakileri denedim oldu bu sefer ancak bunlar olmadı ea ve battlenet oyunları tek başıma da olsa oynayabilmem mümkün mü

EA Battle.net oyunları dışındakileri denedim oldu bu sefer ancak bunlar olmadı EA ve Battle.net oyunları tek başıma da olsa oynayabilmem mümkün mü?

Hesapta arkadaşının EA hesabı acıktır muhtemelen tek EA hesabı baglı oldugundan o oyunlar haricinde hepsini arkadaşınla oynayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı