Bir yabancıya internet açmak

Denzyy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Az önce yanıma yabancı Arap bir erkek geldi Wi-Fi falan sordu. İlk başta düşündüm bir şey olmayacağını düşünmüştüm ve internetimi paylaşıp 4-5 dakika kaldı sonra arkadaşım geldiğinde gitmem gerekti ama adamın hala bu süredir kullanması biraz garibime gitti. 5 dakika napıyorsun ki? Yani eğer yoksa da gününü nasıl geçiriyorsun? Neyse "I have to go" deyip gittim kapadım internetimi ama bu durum içine kurt düşürdü, sizce bir sorun çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Araplar ve suriyelilerden her şey beklenir. Eğer geçmişi görme şansınız varsa bakın derim.

Sizin IP adresinizi kullanmış. Eğer 2. el bir telefon alıp SIM takmayıp sizin internetinizi kullanıp sanal suç işleyip 2. el aldığı telefonu yok ettiyse onu kameralar dışında bulamayıp suç başınıza kalır.

Araplar ve suriyelilerden her şey beklenir. Eğer geçmişi görme şansınız varsa bakın derim.
Nerden bakabiliriz hocam

anlıyorum hocam inşallah sıkıntı çıkmaz

Binlerce kişi kendi adına açılmış internetten başkası bylock gibi programlara girdi diye yıllarca fetöden hapis yattı. Siz nasıl cesaret edip tanımadığınız birine internetinizi veriyorsunuz? Yabancıyı bırak kardeşinize bile vermekten kaçının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…