Lise öğrencisiyim. Bir hata yaptım. Herkes bana sırtını döndü. Dalga geçmeye başladılar ama benimle aynı yanlışı yapan arkadaşıma kimse bir şey demedi. Hayatına devam ediyor. Yanlışı yaptığım kız teneffüste beni dövmeye geliyor. Uyuyor taklidi yapıyorum bu yüzden. Hiç arkadaşım kalmadı. Nakil aldıramıyorum hiçbir yerde boş kontenjan yok. Ne yapmalıyım?
Lise öğrencisiyim. Bir hata yaptım. Herkes bana sırtını döndü. Dalga geçmeye başladılar ama benimle aynı yanlışı yapan arkadaşıma kimse bir şey demedi. Hayatına devam ediyor. Yanlışı yaptığım kız teneffüste beni dövmeye geliyor. Uyuyor taklidi yapıyorum bu yüzden. Hiç arkadaşım kalmadı. Nakil aldıramıyorum hiçbir yerde boş kontenjan yok. Ne yapmalıyım?
Lisedesin, ben ne rezillikler hatırlıyorum lise zamanlarında unutulan. Derslerine odaklan, ailene değer ver. Okul dışında etkinlikler bulmaya çalış, oralardan arkadaş edin.
Bu zamanlarını böyle gelip geçici şeyler için heba etme.
Kızı çek kenara konuş böyle böyle bir durum oldu de arkandan konuştum de ama yüzünede söyleyebilirim de kusura bakma her insanın hatası olur de eğer tamam sorun yok derse arkadaşlığınıza devam ederseniz karşıdaki kişiler sana iyi davranmaya başlar ha olmadımı dikine git inatlaş geri dönme yolundan dik başlılık bazen çözümdür o zaman senden korkarlar.