Bir yaprağı kırık fan nasıl tamir edilebilir?

EZKINGh

Decapat
Daha fazla  
Elimde birer yaprağı kırık olan 3 tane fan var ve hepsinin de kırık olan parçaları elimde. Kasa titrediği için tamir etmek istiyorum ama neyle yapabilirim kararsızım. Japon yapıştırıcısı ile mi bantla mı baska bir uhu ile mi? Daha önce tamir etmiş biri varsa yardım ederse çok sevinirim. Fanları USB ile çalıştırdığımdan hiçbir şekilde fan ayarı yapamıyorum. Ve son care olarak kırık yaprağın karşısındakini kırmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kırık parça duruyor ise, ince tel bul teli ısıtıp yaprakları birleştir teli üstüne bas eriyip tutsun iskelet olsun ona daha sonra önünden arkasından kırık yerin üzerine Japon olur hızlı yapıştırıcılar olur onu cep sodasıyla karıştırıp sür taş gibi olur.

Kaliteli Japon yapıştırıcı ile olabilir ama son derece titiz ve ustaca davranmalısın. Yapıştırıcının kıvamı su gibi akışkan ve hızlı donan türden olacak. Kırık yüzeye karşılıklı çok az , taşırmadan sürecek ve direk birleştireceksin. Ufak bir kayma olursa sorun çıkar.

O kadar ince ayrıntıya gerek yok hocam Japon'u cep sodasıyla karıştırıp sürünce zaten istese de oradan bir daha ayıramaz demiri demire tutturuyorlar bu şekilde.

O kadar ince ayrıntıya gerek yok hocam Japon'u cep sodasıyla karıştırıp sürünce zaten istese de oradan bir daha ayıramaz demiri demire tutturuyorlar bu şekilde.
Hocam cep sodası yerine başka bir malzeme kullanılabilir mi? Karbonat oluyormuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…