Bir YouTube linkine tıkladıktan sonra IP adresi bulunabilir mi?

kaanvxz

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 4060 - I5 12400F - Kingston Beast 16 GB Ram - Asus Tuf Gaming H1 Wireless - VXE R1 - Reddragon K630W - MSI G2912F
Meslek
Mesleki Eğitim - Kamera Güvenlik Sistemleri
Birisinin gönderdiği bir YouTube linkine tıkladım ama çakma değil orijinal YouTube linki fakat bana dedi ki linke tıkladığın için IP adresini bulabilirim. Bu doğru mudur? Ve neler yapılabilir bu bilgiyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yoook oyle bir şey orijinal linkse, sallayip tehdit etmesin arkadas.

Gerçek YouTube Linkiyse bişey olmaz. Hem öğrense ne olacak? IP ile adam akıllı şeyler yapılamıyor.

Gerçek YouTube linkiyse bir şey olmaz.

Yanlış değilsem tıklama ile ip bulunabiliyor evet. Ama bulunsa ne olacak Modemi aç kapa yaptıktan sonra bir şey kalmaz statik ip yoksa.

Birisinin gönderdiği bir YouTube linkine tıkladım ama çakma değil orijinal YouTube linki fakat bana dedi ki linke tıkladığın için IP adresini bulabilirim. Bu doğru mudur? Ve neler yapılabilir bu bilgiyle?

IP adresi artık önemsiz statik IP kullanmıyoruz modemi kapat 5 dakika sonra aç yeni ipinz oldu takmayın böyle şeyleri.

Level 0 script kiddie vakası...

XD bir de arama yerine IP finder gibi bir şey yazdı VPN açık diye yazamıyorum sonra yaparım falan dedi.

IP adresi artık önemsiz statik IP kullanmıyoruz modemi kapat 5 dakika sonra aç yeni ipinz oldu takmayın böyle şeyleri.

İp ile bir şey olmadığını biliyordum da yine de merak hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…