RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.786 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #21 Galiba C++ ve C#. Ama en çok keyif aldığım dil C. Algoritma ve veri yapıları ile uğraşırken arada beynim yansa da büyük keyif alıyorum.
Galiba C++ ve C#. Ama en çok keyif aldığım dil C. Algoritma ve veri yapıları ile uğraşırken arada beynim yansa da büyük keyif alıyorum.
IOETER Decapat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #22 C++ ve Phyton
osmangny Hectopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 Yer Evinönü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doğmak,Çoğalmak,Ölmek 29 Mart 2021 #23 C# Bir de classları unmanaged yapılabilse tadından yenmezdi.Pointer yapamıyorsun class'a. Extern ile C++ fonksiyonları C#'da kullanmak çok güzel. Yakında C++ öğrenmeyi düşünüyorum.
C# Bir de classları unmanaged yapılabilse tadından yenmezdi.Pointer yapamıyorsun class'a. Extern ile C++ fonksiyonları C#'da kullanmak çok güzel. Yakında C++ öğrenmeyi düşünüyorum.