Bırakmak istemediğim kıza nasıl ulaşabilirim?

DenizUmut0732

Hectopat
Daha fazla  
Merhabala Sayın arkadaşlar;
Lise 1 öğrencisiyim ve bır kıza çok fena aşık oldum. Kendisi benden uzakta İzmir'de uzak ilişki yani. Fakat ne kadar da uzak olsa da biribirimizi seviyoruz. Instagram'dan yazmış bana merhaba diye önerilenlerden görmüş. Bende normalde böyle şeyleri kabul eden biri değilim fakat bir deneyeyim dedim. Ve iyi ki de denemişim. Neyse kızla konuşuyoruz falan sohbet muhabbet akıyor. Ertesi sabah utandığım zaman telefona bir baktım Günaydınnn diye bir mesaj vardı ondan. Sonra doğruldum ve bende ona günaydın yazdım ve gene sohbet muhabbet akıyor aldı başını gidiyor ve kız bana söyle dedi; sana kendi fotomu atayım mı dedi. Tabii bende heyecanlandım ve olur dedim. Ve attı.

Ben o anda aşık oldum kalbim nasıl atıyor Allah'ım yarabiim görmeniz lazım neyse. Kendimi tutamadım Ondan hoşlandığımı söyledim. Kız bir anda şaşırdı ve daha önce bana kimse böyle bir teklifte bulunmadı dedi. Ama düşüneceğim dedi. Ve aradan 2 ya da 3 saat geçti. Ve telefonuma "Evett kabul ediyorum Deniz" diye mesaj geldi. Bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam. Bizim macera da böyle akıp gitti.

Her gece ben ona iyi geceler diye sesli mesaj atıyorum o bana her sabah günaydın diye mesaj atıyor falan. Yaklaşık 3 haftadır konuşmuştuk ve ve ben artık dayanamayarak anneme söyledim annem destek çıktı fakat bana söyle bir söz söyledi "Eğer üzülürsen ben buna dayanamam bende üzülürüm" dedi bende işte artist gibi cevap vererek "merak etme anne yahu sen bana güven" diye karşılık verdim.

Bu arada babama da söylemiştim ve babam da destek çıkmıştı. Neyse sadede geliyorum. Kız bana artık "seni aileme göstereceğim tanıtıcam" dedi bende "ya beni beğenmezlerse ya beni sevmezlerse" dedim o da "severler severler sen merak etme" dedi. Bunu yazdığı günün akşamı şöyle bir mesaj geldi bana "Merhaba Deniz Eceyle görüştüğünüzü konuştuğunuzu duydum. Ben ve babası bu duruma karşıyız oğlum daha yaşınız böyle şeyler için çok erken. Mesajları da okudum gerçekten böyle olmaz. Önünüzde önemli sınavlarınız var ileride onu belki bulursun ama şu an daha çok erken. Bundan sonra kızıma ulaşma ona da gerekeni babası söyledi zaten".

Ahh arkadaşlar bu mesajı duyunca bir anda ateşim çıkmaya başladı. Vücudum bildiğiniz yanmaya başladı. Daha sonra bu mesajı annemgil ile paylaştım ve "Kızın annesi haklı kız çocuğu narindir el üstünde tutulur" dediler. Ben tabii ağlıyorum bayağı üzülüyorum bir yandan teselli ediyorlar beni. Sonra kendimi odama attım 1 2 saat falan orada da ağladım. Ve yanıma babam geldi. Ve bana söyle demeye başladı. "Bak oğlum bu durumlarda ciddi olacaksın sabredeceksin bunun acısıyla durmayı öğreniceksin. Unutma sabır erdemliktir. Eğer o kızın kalbinde gerçekten varsan seni ileride bulur önümüzdeki yaz tatilinde bulur. Ama önce sabır edeceksin." dedi.

eO an babama katıldım fakat hala aklımdan atamıyorum atmak istemiyorum karşıma başkasının çıkmasını da istemiyorum kısacası Ben ondan başkasına aşık olmak istemiyorum. Yalan yok şu an klavyeye bunu yazarken göz yaşlarım düşüyor abartı diyebilirsiniz ama gerçekten. Size sormam gereken şu ve beni aydınlatın. Bu kıza nasıl tekrar ulaşabilirim ve onu tekrar görebilirim bana yardımcı olun. Eğer buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şehirde yaşıyorsan numarasını almalıydın. Bu algı cidden çok saçma. Erkek çocuğun sevgilisi olunca normal ama kız çocuğunun sevgilisi olunca yanlış karşılıyorlar. Ona ulaşamazsın, babası son mesajı söylemiş. Bir de sevgili olurken asla aileleri tanıştırma.

Hocam lise zamanları ergenliğin etkisiyle böyle duygular hissetmeniz normal, zamana bırakın. Bu arada aileniz gerçekten anlayışlı insanlarmış, ben en son bir kızla ilişkimden bahsettiğimde etnik kökeni yüzünden ayırmışlardı.

Aileler haklı.

Kıza tekrar ulaşman zor, zaten yaşlarınız küçük anladığım kadarıyla. Hayatta böyle tatlı anıların olması iyidir, zaten bu yaşta olacak olursa bu kadar olur. Bu durumun kendini etkilemesine izin verme sadece.

Bence kıza tekrar ulaşmaya da çalışma, aksi takdirde durumlar tatsızlaşabilir.

Aynı şehirde yaşıyorsan numarasını almalıydın. Bu algı cidden çok saçma. Erkek çocuğun sevgilisi olunca normal ama kız çocuğunun sevgilisi olunca yanlış karşılıyorlar. Ona ulaşamazsın, babası son mesajı söylemiş. Bir de sevgili olurken asla aileleri tanıştırma.
Aynı şehirde yaşamıyoruz kız izmirde ben Antalyadayım telefon numarası var fakat annesi bana o mesajı attıktan sonra wp dan "seni çok sevmiştim gerçekten çok sevdim telefon bundan sonra annemde olucak" diye mesaj geldi o an yıkıldım zaten

Aileler haklı.

Kıza tekrar ulaşman zor, zaten yaşlarınız küçük anladığım kadarıyla. Hayatta böyle tatlı anıların olması iyidir, zaten bu yaşta olacak olursa bu kadar olur. Bu durumun kendini etkilemesine izin verme sadece.

Bence kıza tekrar ulaşmaya da çalışma, aksi takdirde durumlar tatsızlaşabilir.
Maalesef haklısın kral Ailemde aynısını dedi sakın mesaj yazma diye fakat zaten engellemiş kızın ailesi beni ig de ve wp de ulaşamıyorum hiç bir şekilde fakat 16 17 yaşına gelince İzmire gidicem kesin kararım bu benim aileme de dedim ve şuanlık tamam dediler ben kızı bırakmak istemiyorum bırakamıyorum unutamıyorum moralim yok beni çok etkiledi yani en azından böyle bir veda hiç yakışmadı olmadı ama ben o kıza nolursa olsun ulaşıcam hatta yazdığım yazıdada demiştim babam bana şu şekilde bir sözde bulundu "Eğer kızın kalbinde gerçekten varsan seni ilerde bulur ailesi izin vermezse bile arkadaşının hesabından bulur yazar ama sabrediceksin" demişti her gün yatağa yattığımda bu sözü dönüşüyorum ya babamın dediği gibi olmazsa ya başkasını severse diye korkuyorum kız bana söz vermişti senden başkasına aşık olamam diye gelecek kurmak istiyorum diye şuan sabretmemiz gerek bence abi bi yandan da ağlamaklı oluyorum sesim titriyor babamın her yanına gittiğimde ağlıyorum matematik sorularında hiç Ece sorusu çıkmazken şimdi her zaman çıkıyor noluyor ya diyorum acaba kaderin bu mu senin diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı